Што се случувало меѓу Саше Политико и Марина, вмешан и градоначалникот на Аеродром?
politiko

Љубовен триаголник или нешто сосема друго? Зошто играле ножеви меѓу Саше Политико и неговата сопруга Марина, пренесува Вечер.

Според „Вечер“, порталот доказмакедонија.мк во сопственост на некогашниот партнер и другар на Саше Ивановски, синоќа објави фотографии од пораки, за кои тврди дека наводно се меѓу сопругата на Саше Ивановски, Марина и градоначалникот на Аеродром, Златко Марин.

Овие пораки во продолжение, во целост се преземени од „Вечер“.