![]() |
|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 137> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
...zborovite mi stojat zaglaveni vo grlo, zelbata me raspaluva kako trupec, ocite mi stanaa naludnicavo svetlikavi...kako da cekoram niz tunel dolg, tesen i mracen so polno dupki i ostri kamenja koi mi se zarivaat vo stapalata bosi, a zemjata zedno gi upiva kapkite krv kako zrtva sto treba da ja prinesam za makar mal mig koga relativnosta pravi pauza...vecnosta na momentot pominat so tebe ke ja odnesam i vo sledniot zivot i vo onolku inkarnacii kolku bidat potrebni. Istorijata sekogas se povtoruva se dodeka ne gi nadmine preprekite za koi mnogu podocna se svaka deka ne se prirodni...ne e prirodno da ne sme zaedno sekoj mig ili cas...ne e prirodno koga ne se drzime za raka bez razlika kade i da bideme...ne e prirodno iscekuvanjeto potkopano so somnezi i crni misli dodeka da dojdes, dodeka da dojdam...
Dali ponekogas mislam deka inspiracija mi snemuva dodeka vnimanieto mi go odvlekuvaat razorazni gmizavi stvorenja koi zamisluvaat deka imaat polno pravo da baraat posvetenost za ispolnuvanje na nivnite hirovi, a seto toa se narekuva civilizacija so kapki kontrolirana ljubov vo slobodno vreme. Nasiot zanes e kontroliran, a toa ne e prirodno...gledame na casovi, na minuti, na tugite cuvstva, a za nas ima vreme vo nekoe leto kukovo... |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
tazno no vistinito
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... aj molim te poveselo...i taka mi se place... sega i ti litrgna vo pohod na plaknenje na moite oci... ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
a da napisese godisen odmor pa da znaeme zosto te nema
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
Samo sum vo drug grad, sluzbeno
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Pa i vo drug grad ne ne zaboravi...
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... sega sum zbuneta
![]() |
|
![]() |
|
Kakvi zenski tamu imaa ! Uau ! Da si zeam edna ? Pa...so ke ja zimam koga ima i kaj nas
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aaa, ke si zemes
ama misli mu ja kako ke se vratis doma
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |