IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 55>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 12:19
vaka li e toa ako e vaka baraj nekoj fontovi ako ne biva i so fontovi znaci samo Cak Noris go znae problemot ama ne go baraj ke te ubie

Изменето од Dark HaCkeR - 27.Јуни.2008 во 12:25
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 12:14
Уште при инсталирање компјутерот е наместен на македонски. Македонскиот е прв јазик. Дури ме нервира што со секое отворање на програма се враќа на кирилица. Посебно му имам инсталирано Македонска поддршка (не е директно со Windows-от). Сепак нешто недостига.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 11:05
Vlezi vo Control Panel pa Regional and Language Options Regional Options na mesti go na Makedonski potoa odi vo Advanced i tamu stavi go na Makedosnki bi trebalo ova da e problem Srekno i restart da ne zaboravis

Изменето од Dark HaCkeR - 27.Јуни.2008 во 11:05
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 11:00
Симнав програма за конвертирање на pdf во doc.
За жал нешто не е во ред. Кирилицата ја конвертира во чудни букви, додека латиницата има проблем само со буквите што не постојат во англиската абецеда.
Програмата ја симнав од ИДИВИДИ.
Оперативниот систем е Windows XP Professionsl.
Каде е проблемот?
Дали ми требаат посебни фонтови?
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Bronhi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2007
Локација: Macedonia
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bronhi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 19:49
Симни си додаток за Firefox се вика UnPlug кога ќе го инсталираш горе десно до пребарувачот ќе ти даде едно рипче :) клик на него и во нова страна ги дава сите видеа од страната и можеш да бираш кое сакаш да го симнеш.
Земете БРОНХИ полесно се дише
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 02:48
Има, пробај го следниов сајт:

Од тука можеш да си ги симнуваш клипчињата од јутуб и потоа да си ги гледаш со FLW Player (кој исто така можеш да си го симнеш free)
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Nikki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 259
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nikki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 02:31
Преинсталирав, се направив
Ми личи дека не е компатибилна новата мозила со ријл плејр
Има ли друг начин, брзо, едноставно да се симнуваат видеа, како на пример од Јутуб ?
Кон врв
El Emin Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2008
Поени: 60
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај El Emin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 23:21
maus dsen klik na videoto i najdolu na prozorceto pisuva download
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nikki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 17:04
Imam Real 11 Gold
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 14:06
Originally posted by Nikki Nikki напиша:

Да прашам
Имав Real Player Gold
Со овој можев да ги симнам сите видеа
Ми се јавуваше download над прозорот на секое видео
Сега со новиот мозила 3 не работи оваа опција
Што да правам, пак да ми се јави Download над видеата ?
Koja verzija ja imas od Real Player Gold ??? probaj so ova simnija i instaliraj ja RealPlayer 10.0.5 GOLD starata izbirisija pa novata stavija, ili nesto ti e izmesteno

Изменето од Dark HaCkeR - 19.Јуни.2008 во 14:10
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nikki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 08:02
Да прашам
Имав Real Player Gold
Со овој можев да ги симнам сите видеа
Ми се јавуваше download над прозорот на секое видео
Сега со новиот мозила 3 не работи оваа опција
Што да правам, пак да ми се јави Download над видеата ?
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 16:02
Незнам по едноставен , најлесно најди некој пто знае повеќе фотошоп и ќе ти направи монтажа. трепкање
Кон врв
El Emin Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2008
Поени: 60
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај El Emin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 22:03
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

Originally posted by El Emin El Emin напиша:

hey znam ve dosadif :D

zna li nekoj nekoja programa so mozam da pravam fotomontaza????
Од фотошоп подобра нема  голема%20насмевкаголема%20насмевка

znam ali za zal ne znam da go rabotam toj program pa pomislif deka ce ima nekoj drug po ednostaven ok ipak fala so se potrudi
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 21:06
Originally posted by El Emin El Emin напиша:

hey znam ve dosadif :D

zna li nekoj nekoja programa so mozam da pravam fotomontaza????

Од фотошоп подобра нема  голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,282 секунди.