![]() |
|
AMD Vs. INTEL |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 11> |
Автор | ||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ako имаш - обади се на Adobe i Sun ![]() за мене 10% како посредник ![]() |
||
![]() |
||
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
|
Еееееееееее тука ве чекав.
До оперативниот систем е, а не до процесорот се знае која е задачата на процесорот.
Инаку користам Windows wista 64-bit.
![]() |
||
![]() |
||
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
|
Уствари незнам зошто се обидувам нешто да ви објаснам. Мислам дека нема потреба.
![]() |
||
![]() |
||
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
|
koja linux distribucija ti e ova???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jaka linux distribucija koristis ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од влечка - 12.Февруари.2007 во 13:29 |
||
![]() |
||
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
|
PS desen klik i image view
t.e. kaj mene e na germanski: Grafik anzeigen... ne znam na angliski kako e ![]() Изменето од влечка - 12.Февруари.2007 во 13:19 |
||
![]() |
||
|
E sega ja pogodi
![]() ![]() ![]() Na Vista 64bit-na site software-i idat ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() Заклучок: Не е до AMD туку до Linux, Windows....итн.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
И ај вратете се назад и прочиатајте си го тоа што го напишавте.
![]() ![]() А сега свртивте тема а?
![]() |
||
![]() |
||
|
Според вас испадна дека оперативен систем и процесор е исто.
![]() ![]() ![]() Мислам дека се е кажано, тој што сака да разбере ќе разбере.
![]() Изменето од perinosi - 12.Февруари.2007 во 13:38 |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Јас би те советувала да се вратиш на прва страна и убаво себе си прочиташ..Во секоја реплика си самиот контрадикторен на себе.. Убаво ти кажуваат и двајцата само ти некако не ја познаваш добро таа област..Ми звучиш на чуено не дочуено, па со некој кој тоа го работи со години се надмудруваш ![]() ![]() ![]() ![]() само не знам што повеќе боли, што Влечка како девојка е подобро запознаена или пак умри мушки не се даваш.. ![]() ![]() ![]() Чекај и јас за оперативата линух да се изнасмеам |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Да не мислеше на 5 -те јадра.
![]() |
||
![]() |
||
GUOL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
|
PERINOSI>do nekna ne znaese sto e URL denes si programer.....
![]() ![]() ![]() kako bas najde so vlecka i mg da se zaebavas, koj uste na mene granicite mi gi prikazuvaat............... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
|
айде покажи го тоз процесор со 4(5) ядра да го видим |
||
![]() |
||
|
Не менувај тема, не расправав ме за тоа колку јадерни процесори има туку за тоа дека Атлон 64-бит не подржува многу програми. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |