![]() |
|
Секс за 1000 000$ долари?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 22> |
Автор | |||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ova cisto za da se razbie monotonija .... pa ne e interesno sekoj den za dzabe ......
![]() |
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
![]() ...i toa,.... pred publika! ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
ili vo tema piramidalni stedilnici , i kako da frlis pare
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
||
дефинитивно оваа тема треба да оди во подфорум ..Бизнис.
![]() ![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
||
Да,да...сега те разбирам - се е хипотетично..пари нема..секс нема...што ако ги има...дали ќе има секс...или ќе нема пари ...ќе треба да ги консултирам камењарките пред домот на младите 25мај - да ми ја разрешат оваа хипотеза... |
|||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
изгледа не си ме рабрал никој нема да ти огдовори исправно ова твое прашање е пак хипотетичко шо ако ти понудат... пари тука не постојат... само хипотетички се ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
||
Што ти се вика пазарна економија... Колку би одбиле доколку непристојниот предлог е реален??? И која е сумата што ќе ги кандиса? |
|||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|||
![]() |
|||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
||
1) никој не би одбил милион долари за еден пролазен ![]() 2) точно е дека секој си има цена, во пари или во натура. 3) ако е ова почетната понуда, може ќе ќариш и повеќе ако те бидува за бизнис и умееш се исценкаш ![]() |
|||
![]() |
|||
||
velat se si ima svojat cena, kako za kogo
nekoj e poskap nekoj poeftin ama nikoj ne odgovara pravilno se dodeka ponudata e hipotetichka koga kje bide stvarna , tek togas odgovorite na ova prasanje vazat |
|||
|
|||
![]() |
|||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
||
jas bi rekla obratno pari.......bez seks!! e toa e umetnost....
![]() |
|||
![]() |
|||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
||
Мене ако Кетрин Зита Џонс ми понуди секс за милион долари, прифаќам одма најискрено.
![]() ![]() Ако тоа и е баш премногу, нека соберат со Моника Белучи по 500000 долари, па ќе се ,,помачам,, и со двете... ![]() ![]() Изменето од LiDivio - 26.Јули.2010 во 09:29 |
|||
![]() |
|||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
![]() |
|||
rabani ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 490 |
||
abe luge k*rvi ima, ama pari nema
![]() ![]() ![]() muabetov ni e kako na K15 ![]() ![]() ![]() |
|||
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |