IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - PLS HELLP ME !!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

PLS HELLP ME !!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 12:33
Originally posted by ShmIzLi4kA ShmIzLi4kA напиша:

pa ke se obidam prvo so nego da razgovaram i da pratam drugi da go razubedat i sl. toj ne mi rece mene ke go stavam ! samo premnogu e nervozen sto go ostaviv koga me saka i deka si najdov drug i jas moram da bidam samo so nego i da pravam kako sto toj ke mi kaze samo da ne go pusti klipot SE DODEKA NE ME OTSKAKA ! lele neznam ali nema vo nikoj slucaj da dozvolam da go stori toa...

...ti toa so nas majtapi igrash...ili si tolku naivna... kje te otsaka... kako bre moze da se otsaka neshto shto ne se sakalo nikogash. sakanjeto ne dozvoluva ucena...drzenje so sila. A spored ova shto go citam... bogami se mislam dali i ne si go zasluzila ova...bidejki ocigledno e deka pamet ne ti doagja. Od edna laga vleguvash vo druga.
Ako navistina postoi nekoe klipce, ako ti si sama na toa slikana vo nekoi kompromitiracki situacii togash nemash vreme za razmisluvanje. MORASH da razgovarash so tvoite roditeli, rodnini,nekoj vo koj imash doverba,  pa ne si sama na svetot i da pobarash pomosh bidejki ocigledno deka sama ne si mokjna da go reshish problemot. I normalno da si gi snosish posledicite.  I samata znaesh, a znae i tvojot "sakanik" deka ucenata e kaznivo delo, a objavuvanjeto na kompromitiracki materijal,za drugo lice i narushuvanjeto na privatnosta e ushte po strogo kaznivo. Ako malku proshetash po forumov kje procitash deka lugje za istite situacii se kazneti. Ne kukaj, deluvaj.

Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 12:39
mamamd..devojceto ima potreba od dolg razgovor so nekoj blizok za da se opameti...samo taka ke gi resava problemite i nema da navleguva na novi stapici...zasto so ovaa pamet,pak ke okrka slicno nestoтага
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 12:47
...iskreno, od ona shto go citav...ne mislam deka saka da i se pomogne. Eeeej da nemash doverba vo svoite roditeli. da nemash hrabrost i doblest da si gi snosish posledicite!!!!. Pa siledziite takvi cekaat. 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 12:50
saka ,samo ne znae kako...nema doverba vo roditelite...i misli deka se sto leta se jade...naivno devojce...."jagma" za tipci kako bivshiot..a takvi gi ima na sekoj cekor...pak ke naleta na ist so ovaa glava
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 12:52
... ma mene mi e najstrashno toa shto nema hrabrost da razgovara so roditelite...kakvi i da se...a ima hrabrost da smisluva nacini kako da se zaglavi ushte povekje...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 12:54
pa toa e najstrasnoto...ima hrabrost da razgovara so negov naj dobar drugarизненадувањеzamisli...pa i drugarot ne otskokuva od bivsiot...barem po logicnite nesta...a ne "smee" so roditeli da diskutira za problemotзбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 13:00
... problemot ne go dozivuva kako seriozen problem...tuku kako momentalen... a i inponira ona shto misli deka ja saka... pa seto ova i go pravi zatoa shto ja saka...Koe li crno sakanje... 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 13:05
odlika na osoba bez dovolno vnimanie i ljubov doma...toj nedostatok go dopolnuva so razni avanturi...po cena na kotek i drugi pritisociтага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 13:12
...aaa mnogu pati e odlika i na premnogu ljubov i dozvoli da se pravi shto saka...odlika na razgaleni princezi na koi se im e dozvoleno...i deka sekogash ima nekoj da gi zabrishe gomnariite (se izvinivam za izrazot)  koi tie gi pravat...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 13:17
da,ama na tie slucai ima blizina na roditel so "princeza"...ne strav od osuda
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 15:24
So mislese, so mislese koga se slikase ?
Кон врв
ShmIzLi4kA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShmIzLi4kA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 19:31
Ne bi se protivela na nisto od ova sto go pisuvate zatoa sto sum svesna deka e taka i se kaam ama toa e veke napraveno...Non stop razmisluvam sto da pravam koe ke bide najdobro i ke pomine so dobro bez pogolemi problemi...Kako prvo mislam deka najdobro bi bilo da razgovaram so nego i sl. za da vidam sto tocno toj misli i dali ima sansi da stavime konecen kraj i da se izbriseme od zivotite...ako toa ne mi uspee ke razgovaram so drugar mu ( kako brat mi e i mi ima pomognato vo mn sl situacii ) i plus nego sekogas znae da go islusa i poslusa. ako i ova ne mi uspee ke razgovaram so negovite od doma...Ke mu kazam deka kako sto tie ne ja odobruvaat vrskata taka ne ja odobruvaat ni moite doma svativ deka treba da se stavi kraj no toj ne saka da me pusti i me ucenuva...ke razgovaram so niv za da probaat da gi izbrisat klipovite bez negovo znaenje za da ne nastanat pogolemi problemi i so moite roditeli a i so policii i sl. e ako i ova ne mi uspee i ako seuste mi se zakanuva togas ke moram da kazam se na moite doma a i vo policija i sl. Mislam deka e dobro ova sto go smisliv sto mislite vie za toa ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 19:46
mislam deka treba da pocnes od roditelite...ke gi izraduvas sto stavas kraj na edna vrska koja patem tie ne ja odobruvale...ke ti pomognat iskreno i ke nastojuvat da se zataska seto pominato...a i ke go pristegat  nego propisno...
mislam deka so nego nema razgovor,neli znae i kjotek da dade?!sto se izlagas nepotrebno na rizik?uste po malce so drugarot negov...kolku i da si bila bliska so nego,sepak negov drugar e....negova strana ke drzi,sto e i normalno...ti si letecha u ovaa situacija...a so negovite ne mozes da pregovaras...tie samo ke bidat srekno sto se "otarasil" od tebe...i na toa ke ostanat...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 20:48
Originally posted by ShmIzLi4kA ShmIzLi4kA напиша:

Ne bi se protivela na nisto od ova sto go pisuvate zatoa sto sum svesna deka e taka i se kaam ama toa e veke napraveno...Non stop razmisluvam sto da pravam koe ke bide najdobro i ke pomine so dobro bez pogolemi problemi...Kako prvo mislam deka najdobro bi bilo da razgovaram so nego i sl. za da vidam sto tocno toj misli i dali ima sansi da stavime konecen kraj i da se izbriseme od zivotite...ako toa ne mi uspee ke razgovaram so drugar mu ( kako brat mi e i mi ima pomognato vo mn sl situacii ) i plus nego sekogas znae da go islusa i poslusa. ako i ova ne mi uspee ke razgovaram so negovite od doma...Ke mu kazam deka kako sto tie ne ja odobruvaat vrskata taka ne ja odobruvaat ni moite doma svativ deka treba da se stavi kraj no toj ne saka da me pusti i me ucenuva...ke razgovaram so niv za da probaat da gi izbrisat klipovite bez negovo znaenje za da ne nastanat pogolemi problemi i so moite roditeli a i so policii i sl. e ako i ova ne mi uspee i ako seuste mi se zakanuva togas ke moram da kazam se na moite doma a i vo policija i sl. Mislam deka e dobro ova sto go smisliv sto mislite vie za toa ?
Сето ова напишано за да го исполниш..па ова,па она ти треба време,ова нема да биде во еден ден два.........
така да не е толку едноставно како што си наброила
и плус другаров што ти помагал во сл. ситуации пази и тој да не бара некогаш возврат .... гледам дека сепак не си извлекла поука

Изменето од mrzla - 11.Декември.2008 во 20:50
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.