Испечати | Затвори го прозорот

PLS HELLP ME !!!

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: АРХИВА
Име на форумот: Забава, разно, игри, интима
Опис на форумот: џиџимиџарница
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=16943
Датум на принтање: 05.Мај.2025 во 00:50
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: PLS HELLP ME !!!
Постирано од: ShmIzLi4kA
Наслов: PLS HELLP ME !!!
Датум на внесување: 10.Декември.2008 во 20:00
lele luge definitivno neznam sto da pravam mi treba golema pomos..vo kratki crti i da ne odolgovlekuvam MI SE ZAKANUVA BIVSIOT so toa sto ako ne bidam so nego ke pusti eden klip i so toa ke mi go unisti cel moj zivot...MI se sviga drug i mn sakam da bidam so nego no go odbivam zatoa sto mi se zakanuva ako bidam so nego pokraj kotekot ke go pusti i klipot...lele ima li nekoj ideja sto da pravam zatoa sto vaka veke nemozam

Коментари:
Постирано од: Lithium
Датум на внесување: 10.Декември.2008 во 22:11
Najdobro ti e da razgovaras so bivsiot i da mu kazes deka ne sakas veke da bides so nego i kraj. Probaj da razgovaras i so drugarite negovi da im kazes deka ne saka da te ostavi na raat i deka ti se zakanuva ( klipot ne mora da go spomnes )Mozebi oni ke go vrazumat nekako. A ti ne mozes da dojdes nekako do klipot i da go izbrises?   By the way bivsiot ti e navistina kreten stom misli deka so kotek i so pustanje na nekoj klip ke te natera da ostanes so nego. Izvini vaka ama navistina e taka, po ova sto go kazuvas!

Постирано од: гоcтин
Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 00:20
Мислам дека треба да разговараш со најдобриот другар на бившиот твој и да му кажеш што се случува...и мислам дека треба да го вклучиш и тој дел за клипот.Побарај од него ако може некако да дојде до клипот или да разговара со твојот бивш и да го убеди дека клипот и тепањето не е начин на кој што може да те врати...Ти се свиѓа друг...Тоа е одлично..разговарај со него и кажи му дека има одредени работи поради кои неможеш да бидеш со него..ако и ти на него му се допаѓаш тогаш би требало да те разбере и да почека малку да се смири ситуацијата...а што знам...можеби и да ти помогне на некој начин во решавањето...Некој недозреан можеби ќе ти рече...абе собери неколку машки и нека го решат проблемот...или некои други такви идеи..меѓутоа можам само да ти кажам..тоа не е вистинскиот начин за решавање на проблемот можеби дури и ќе си ја влошиш ситуацијата...затоа секој нареден чекор планирај го внимателно и консултирај се со некого..па дури и со нас на форумов...

Па шмизличке....кажи како планираш да постапиш,па можеби уште некој совет добро ќе ти дојде...

Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 00:56
obrati im se na tvoite roditeli!големо%20гушкање

-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 00:59
Iskrenoi neznam sto da pravam...toj znae deka jas imam drug ...deka mi se sviga nekoj drug i toa mnogu go povredi zatoa to svati deka vistina me izgubi...od sekogas e premnogu ljubomoren na mene a sega e vkraj...mi zvoni i mi se dere mi vika deka ke mi vrati...zasto jas koga sum go sakala nego vo izminatiov period toj mozel se da pravi za mene...e sega toj me sakal pa ja moralo da pravam kako sto saka toj...premnogu mi e teshko zatoa sto sakav da svrtam nova strana od zivotot so nekoj drug i da go zaboravam vremeto koe go pominavme zaedno no ne mi uspeva...lele neznam definitivno sto da pravam...ke probam da razgovaram so drugar mu no neznam sto ke napravam...uste pred nekolku meseci se desi istovo no togas mi rece deka ke go pusti klipot samo pod uslov ako si fatam decko od negoviot grad(zatoa sto sme od razlicni gradovi) toa nema sansi da go storam no sega ispaga deka ke go pusti klipot ako si fatam decko od bilo kade ne samo od negoviot grad...sinoka mi se derese na skype i mi rece deka se dodeka toj me saka nema da dozvoli da bidam so drug makar i pod uslov da go pusti klipot bolen e i mu fali nesto a jas nemozam nisto protiv nego...edinstveno mi preostanuva da se molam na gospod deka se ke bide ok :(

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 01:00
nesmeam da kazam na moite roditeli zatoa sto 2 godi kriev deka idam so nego...OD DOMA NE MI E DOZVOLENA TAA VRSKA !!! i sto ko ke im kazam nemozat nikako da vlijaat...a i ne smeam da pravam nisto pred vreme !

Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 01:15
neli spiesh pomegu niv,a toa znaci deka si im milenica,taka da nema od sto da ti strav.

p.s. dobar ti e filmot :d

-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!

Постирано од: Neptun74
Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 01:25
Zaebana situacija...
Znaes, moze drugar mu ke bide prviot sto ke go vidi klipot... razmisli i za toa, dali predlogot so drugarot e dobar... Sepak oni se drugari podolgo otkolku sto si ti so nego, i treba da ostanat drugari i posle...

-------------
DeepBlue

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 01:33
znam za toa...ali ednas koga bev vo vakva situacija razgovarase so nego za da ja smiri situacijata...ovojpat neznam..ke probam ali ne veruvam nisto da mi uspee....mi kazuva deka ke umrel bez mene i za toa go pravi ova ... SELJAK E BOLEN treba da odi da se leci a jas neznam sto ke pravam...ako go pusti klipot ke se ubijam sto ke mi e takov zivot poveke

Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 01:38
навистина сложено е се.....
само кога и пред време си го знаела неговиот тежок карактер требало да бидеш претпазлива и што и да си правела со свои очи да видиш дека се ќе избришеш.....
како и да е биднало,потегов на уцена за да бидеш со него му е крајно безобразна тоа нема да те натера да го сакаш само повеќе да ти стане одбивен.......да ти дадам предлог да одиш на ризик и да му речеш што сакаш прави и да го пушти не ме интересираш,знак прашалник е дали ќе се осуди,може во одреден момент ќе свати и може ќе се покае(а може и не)

Или пак смири се со него ама и ти уцени го дека ќе го избрише ако пак бидете заедно.....после пак раздели се,
во мегувреме можеш да го изгубиш овој моментално што ти се допаѓа..ама ќе имаш и други може и ќе ти треба одмор од дечковциве(се надевам дека барем малку ќе ти помогнам)

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 01:51
lele luge fala mnogu na sovetite...Vo momentot citav nekoj ubavi ljubovni poraki od forumov i mi dojde idea da mu napisam nekoja dobra poraka deka go sakam ali nemozam da se trudam veke vo vrskata zatoa sto se gleda neka nema happy end zosto da ne se potrudime da svrtime nova strana od zivotot i sl...ali nikako ne mi ide neznam ni sto da pisam ni kako da pocnam pm blokiran mi e mozokov i strav mi e da ne zgresam nesto...

Постирано од: rotting
Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 02:28
a sto se raboti vo klipot nesto doverlivi informacii   

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 02:50
pa definitivno privatni raboti koj ne smee da gi vidi drug NE SMEE TOJ KLIP VO JAVNOSTA zatoa sto mojot zivot se rusuva posle...ednostavno ke se ubijam sto ke mi e posle zivotov gaden

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 02:54
a mlada damo zasto si se nafatila na toa koa znaes deka sekogas moze da otide protiv tebe i da e zloupotrebeno ili ne razmisli?

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 02:59
iskreno neznam kaj mi bil pametot...nikogas ne mislev deka bi mozelo da dojde do vaka...Kako sto rekov klipot mi bese zakana samo ako si fatam decko od gradot kaj sto zivee toj (sto nema sansi toa da bide) ama nikogas ne pomisliv deka bi mozelo do vaka da dojde...dzabe e i da se kaam i se koga veke toa e napraveno..moram da krenam glava i da go resam problemov...momentalno u pisav poraka deka seuste go sakam samo sto svativ deka nasata vrska veke nema sansi i se obidev da svrtam nova strana vo zivotot...ali prekasno e zatoa sto jas veke 1 mesec si ja krevam cenata i go ponizuvam fakticki...neznam kako ke bide se molam na gospod se da se resi vo najkratok rok...btw dali e nekoj informiran dali moze nekoj klip da se izbrise od youtube da se prati nekoja zalba ili sl. ?

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 03:02
mislam deka nemoze da se trgne, ali ipak zemi podobro informiraj se. a so toa sto si pratila poraka deka go sakas i mu siminjas zvezdi nisto masko e ako resil da go objavi klipot ke go ako ne e objaven do sega i uvek ke te drzi u raka zaradi toa, najdobro nesto e ako te zamara, ti dosaga na policija prijavi poso ko so procitav tvoite ne znaele za vrskata

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 03:09
i sto koga ke prijavam vo policija...jas mozam da mu dadam dokazi deka mi se zakanuva i sl. no eve na primer go pritvorat i slicno ko ke izleze ke me ubie ej mentalen e...ke ja napravam pogolema rabotava

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 03:12
ti vikas deka e mentalen a si idela so nego pa i ova nekako ne e jasno a ko so gledam ne si bas "mala" cim si snimila klip, edno ne mi jasno tolku ocajna bese za da go snimis?

Постирано од: Гостин
Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 03:14
КОНЕЧНО ВИСТИНСКОТО ПРАШАЊЕ....

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 03:18
Ne...Klipot go snimivme onaka od zabava nitu pomisluvavme togas deka bi mozelo da dojde do nesto vakvo

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 03:20
pa sto ne snimivte recitat nekoj nesto ljubovno da si kazete nego toa pa use i od zabava i "takvo" do kraj i dusa u raj nema, ali gluposta si ja napravila i edini izlaz ti e tvojte pa posle nesto drugo

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 03:28
pa ke se obidam prvo so nego da razgovaram i da pratam drugi da go razubedat i sl. toj ne mi rece mene ke go stavam ! samo premnogu e nervozen sto go ostaviv koga me saka i deka si najdov drug i jas moram da bidam samo so nego i da pravam kako sto toj ke mi kaze samo da ne go pusti klipot SE DODEKA NE ME OTSKAKA ! lele neznam ali nema vo nikoj slucaj da dozvolam da go stori toa...

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 03:30
dali i zasto mislis taka? cim go ima kaj nego te imam vo raka i kako ke sviri taka ke igras bidi sigurna vo toa masko sum znam do koj stepen moze da sme pokvareni ako sakame

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 03:40
znam

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 03:45
epa devojce ili devojko corba golemka si ko so mozam da vidam od tuka

Постирано од: Biolica
Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 11:31
Steta sto si go dozvolila da dojdi do ova , no prijavigo vo MVR za zakani i neka se izbrishi klipot so pomos na milicja , toa sto toj go pravi ne e dozvoleno i devojko pazi malce , biraj si gi kretenite vo zivotot!

-------------

Постирано од: granny
Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 11:59
Originally posted by ShmIzLi4kA ShmIzLi4kA напиша:

pa ke se obidam prvo so nego da razgovaram i da pratam drugi da go razubedat i sl. toj ne mi rece mene ke go stavam ! samo premnogu e nervozen sto go ostaviv koga me saka i deka si najdov drug i jas moram da bidam samo so nego i da pravam kako sto toj ke mi kaze samo da ne go pusti klipot SE DODEKA NE ME OTSKAKA ! lele neznam ali nema vo nikoj slucaj da dozvolam da go stori toa...
nikogas nema da te "otsaka"...zatoa sto nikogas ne te ni zasakal...ova otsakuvanje znaci da te ima sekogas "luta rezerva"...da moze da se pokaze pred "seloto" kakov shmeker e...te ima...moze se da ti pravi(zasto sekogas ke te ima u shaka so ucenata(klipot)...da igra so tebe i sistematski da te unisti...a ako ne daj Boze mu tekne...i ke te pusti da dilash i opijati....zatoa,moj sovet...razgovaraj so tvoite,bez razlika kako ke te karat za greskata....ama veruvaj,se ke storat tebe pak srekna da te vidat...ke go pritegnat,kako samo roditel za sve chedo znae,ke podbere opas...i nikogas nema da mu tekne da te spomne a ne da te ucenuva....

-------------
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 12:08

Ne...Klipot go snimivme onaka od zabava nitu pomisluvavme togas deka bi mozelo da dojde do nesto vakvo
dokazot sekogas se unistuva...ako ne si pametna da ne ostavas....ne ti treba takov luksuz vo idnina....vozdrzi se od takov vid na zabava,za glava da ne te boli po kasno

-------------
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"

Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 12:33

...ti toa so nas majtapi igrash...ili si tolku naivna... kje te otsaka... kako bre moze da se otsaka neshto shto ne se sakalo nikogash. sakanjeto ne dozvoluva ucena...drzenje so sila. A spored ova shto go citam... bogami se mislam dali i ne si go zasluzila ova...bidejki ocigledno e deka pamet ne ti doagja. Od edna laga vleguvash vo druga.
Ako navistina postoi nekoe klipce, ako ti si sama na toa slikana vo nekoi kompromitiracki situacii togash nemash vreme za razmisluvanje. MORASH da razgovarash so tvoite roditeli, rodnini,nekoj vo koj imash doverba,  pa ne si sama na svetot i da pobarash pomosh bidejki ocigledno deka sama ne si mokjna da go reshish problemot. I normalno da si gi snosish posledicite.  I samata znaesh, a znae i tvojot "sakanik" deka ucenata e kaznivo delo, a objavuvanjeto na kompromitiracki materijal,za drugo lice i narushuvanjeto na privatnosta e ushte po strogo kaznivo. Ako malku proshetash po forumov kje procitash deka lugje za istite situacii se kazneti. Ne kukaj, deluvaj.

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 12:39
mamamd..devojceto ima potreba od dolg razgovor so nekoj blizok za da se opameti...samo taka ke gi resava problemite i nema da navleguva na novi stapici...zasto so ovaa pamet,pak ke okrka slicno nestoтага

-------------

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 12:47
...iskreno, od ona shto go citav...ne mislam deka saka da i se pomogne. Eeeej da nemash doverba vo svoite roditeli. da nemash hrabrost i doblest da si gi snosish posledicite!!!!. Pa siledziite takvi cekaat. 

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 12:50
saka ,samo ne znae kako...nema doverba vo roditelite...i misli deka se sto leta se jade...naivno devojce...."jagma" za tipci kako bivshiot..a takvi gi ima na sekoj cekor...pak ke naleta na ist so ovaa glava

-------------

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 12:52
... ma mene mi e najstrashno toa shto nema hrabrost da razgovara so roditelite...kakvi i da se...a ima hrabrost da smisluva nacini kako da se zaglavi ushte povekje...

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 12:54
pa toa e najstrasnoto...ima hrabrost da razgovara so negov naj dobar drugarизненадувањеzamisli...pa i drugarot ne otskokuva od bivsiot...barem po logicnite nesta...a ne "smee" so roditeli da diskutira za problemotзбунетост

-------------

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 13:00
... problemot ne go dozivuva kako seriozen problem...tuku kako momentalen... a i inponira ona shto misli deka ja saka... pa seto ova i go pravi zatoa shto ja saka...Koe li crno sakanje... 

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 13:05
odlika na osoba bez dovolno vnimanie i ljubov doma...toj nedostatok go dopolnuva so razni avanturi...po cena na kotek i drugi pritisociтага

-------------

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 13:12
...aaa mnogu pati e odlika i na premnogu ljubov i dozvoli da se pravi shto saka...odlika na razgaleni princezi na koi se im e dozvoleno...i deka sekogash ima nekoj da gi zabrishe gomnariite (se izvinivam za izrazot)  koi tie gi pravat...

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 13:17
da,ama na tie slucai ima blizina na roditel so "princeza"...ne strav od osuda

-------------

Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 15:24
So mislese, so mislese koga se slikase ?

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 19:31
Ne bi se protivela na nisto od ova sto go pisuvate zatoa sto sum svesna deka e taka i se kaam ama toa e veke napraveno...Non stop razmisluvam sto da pravam koe ke bide najdobro i ke pomine so dobro bez pogolemi problemi...Kako prvo mislam deka najdobro bi bilo da razgovaram so nego i sl. za da vidam sto tocno toj misli i dali ima sansi da stavime konecen kraj i da se izbriseme od zivotite...ako toa ne mi uspee ke razgovaram so drugar mu ( kako brat mi e i mi ima pomognato vo mn sl situacii ) i plus nego sekogas znae da go islusa i poslusa. ako i ova ne mi uspee ke razgovaram so negovite od doma...Ke mu kazam deka kako sto tie ne ja odobruvaat vrskata taka ne ja odobruvaat ni moite doma svativ deka treba da se stavi kraj no toj ne saka da me pusti i me ucenuva...ke razgovaram so niv za da probaat da gi izbrisat klipovite bez negovo znaenje za da ne nastanat pogolemi problemi i so moite roditeli a i so policii i sl. e ako i ova ne mi uspee i ako seuste mi se zakanuva togas ke moram da kazam se na moite doma a i vo policija i sl. Mislam deka e dobro ova sto go smisliv sto mislite vie za toa ?

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 19:46
mislam deka treba da pocnes od roditelite...ke gi izraduvas sto stavas kraj na edna vrska koja patem tie ne ja odobruvale...ke ti pomognat iskreno i ke nastojuvat da se zataska seto pominato...a i ke go pristegat  nego propisno...
mislam deka so nego nema razgovor,neli znae i kjotek da dade?!sto se izlagas nepotrebno na rizik?uste po malce so drugarot negov...kolku i da si bila bliska so nego,sepak negov drugar e....negova strana ke drzi,sto e i normalno...ti si letecha u ovaa situacija...a so negovite ne mozes da pregovaras...tie samo ke bidat srekno sto se "otarasil" od tebe...i na toa ke ostanat...

-------------

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 20:48

Ne bi se protivela na nisto od ova sto go pisuvate zatoa sto sum svesna deka e taka i se kaam ama toa e veke napraveno...Non stop razmisluvam sto da pravam koe ke bide najdobro i ke pomine so dobro bez pogolemi problemi...Kako prvo mislam deka najdobro bi bilo da razgovaram so nego i sl. za da vidam sto tocno toj misli i dali ima sansi da stavime konecen kraj i da se izbriseme od zivotite...ako toa ne mi uspee ke razgovaram so drugar mu ( kako brat mi e i mi ima pomognato vo mn sl situacii ) i plus nego sekogas znae da go islusa i poslusa. ako i ova ne mi uspee ke razgovaram so negovite od doma...Ke mu kazam deka kako sto tie ne ja odobruvaat vrskata taka ne ja odobruvaat ni moite doma svativ deka treba da se stavi kraj no toj ne saka da me pusti i me ucenuva...ke razgovaram so niv za da probaat da gi izbrisat klipovite bez negovo znaenje za da ne nastanat pogolemi problemi i so moite roditeli a i so policii i sl. e ako i ova ne mi uspee i ako seuste mi se zakanuva togas ke moram da kazam se na moite doma a i vo policija i sl. Mislam deka e dobro ova sto go smisliv sto mislite vie za toa ?
Сето ова напишано за да го исполниш..па ова,па она ти треба време,ова нема да биде во еден ден два.........
така да не е толку едноставно како што си наброила
и плус другаров што ти помагал во сл. ситуации пази и тој да не бара некогаш возврат .... гледам дека сепак не си извлекла поука

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 20:53
da gi izbrisat klipovite bez negovo znaenje, a kolku si sigurna deka nemam napraveno edno 10 kopii, a ova so roditelite da pravis muabet nekako rano ti teknalo, ali so sreka

Датум на внесување: 11.Декември.2008 во 23:42
Mnogu ke gi izraduvas koga ke cujat

Датум на внесување: 12.Декември.2008 во 00:35
Многу иронија во постовите...
Некогаш некои работи ги правиме несвесни за последиците...и подоцна патиме поради тоа...
Но што било поминало и нема назад...
Тоа што сакав да кажам е следново...Сите ги спомнуваат родителите...епа да, тие треба да бидат првите што ќе дознаат за тоа,меѓутоа не се сите родители исти...Различните ставови на родителите знаат да бидат многу опасни особено кога едниот мисли едно,а другиот сосема нешто трето...Сите велите..прво збори со родителите...па луѓе, тоа не е и баш толку лесно...за тоа треба храброст, а некој едноставно неможе да застане пред родителите и да им рече: Луѓе вака и вака...
Јас сметам дека треба да разговараш со бившиот и да му кажеш ДЕКА НЕ ГО САКАШ а не да измислуваш некои глупости па од една лага да влегуваш во друга...разговорот со другар му мислам дека би помогнал меѓутоа не очекувај чуда...и покрај тоа што и на тебе ти е другар..тоа не е сигурна карта дека ќе ја добиеш помошта што ја очекуваш...понекогаш ситуацијата може да стане уште полоша..да се изнервира бившиот твој..зошто си зборела со другар му,нели тоа е меѓу вас.. бла бла бла...
А за коментарите од типот што мислеше кога се сликаше....не се секирај секогаш ќе постојат...што си мислела си мислела и готово...А сеа за бришење на клиповите - размисли 2 пати...таму некаде можеби има уште 100 копии...

Датум на внесување: 12.Декември.2008 во 01:02
Originally posted by ma4kica ma4kica напиша:

Многу иронија во постовите...
Некогаш некои работи ги правиме несвесни за последиците...и подоцна патиме поради тоа...
Но што било поминало и нема назад...
Тоа што сакав да кажам е следново...Сите ги спомнуваат родителите...епа да, тие треба да бидат првите што ќе дознаат за тоа,меѓутоа не се сите родители исти...Различните ставови на родителите знаат да бидат многу опасни особено кога едниот мисли едно,а другиот сосема нешто трето...Сите велите..прво збори со родителите...па луѓе, тоа не е и баш толку лесно...за тоа треба храброст, а некој едноставно неможе да застане пред родителите и да им рече: Луѓе вака и вака...
Јас сметам дека треба да разговараш со бившиот и да му кажеш ДЕКА НЕ ГО САКАШ а не да измислуваш некои глупости па од една лага да влегуваш во друга...разговорот со другар му мислам дека би помогнал меѓутоа не очекувај чуда...и покрај тоа што и на тебе ти е другар..тоа не е сигурна карта дека ќе ја добиеш помошта што ја очекуваш...понекогаш ситуацијата може да стане уште полоша..да се изнервира бившиот твој..зошто си зборела со другар му,нели тоа е меѓу вас.. бла бла бла...
А за коментарите од типот што мислеше кога се сликаше....не се секирај секогаш ќе постојат...што си мислела си мислела и готово...А сеа за бришење на клиповите - размисли 2 пати...таму некаде можеби има уште 100 копии...

Konecno nekoj me svati !!! a sto i kako ke bide neznam...od nisto ne ocekuvam mnogu...no se molam na gospod deka se ke se sredi...edna drugarka moja a isto taka i negova koja mn dobro go poznava mi rece deka nema sansi da go stavi klipot tuku samo me vrti za da ne go napustam taka lesno...ali neznam bitno nekam prerano da krevam paniki i da napravam od problemov segasen na mnogu pogolem problem koj moze da zavrsi mnogu loso

Постирано од: Neptun74
Датум на внесување: 12.Декември.2008 во 01:12
Eve ti edna ideja...
Najdi mu devojka vo koja ke se zaljubi...

-------------
DeepBlue

Датум на внесување: 12.Декември.2008 во 01:17
ej znaes i toa mi pomina vo glava iskreno....pomisliv na toa edna negova bivsa mn se trudi za da go dobie veke godina i pol i pred nekoe vreme bese so nego i sl. ama sega ja otkacil ili ona nego neznam...a mozebi i uste se slusaat nemam poim...sakav da i recam da se bori za nego deka nekam jas da bidam so nego i sl. ali ke me kaze se gadna e i ke go okrkam jas na krajot debeliot kraj

Постирано од: Biolica
Датум на внесување: 12.Декември.2008 во 16:40

ej znaes i toa mi pomina vo glava iskreno....pomisliv na toa edna negova bivsa mn se trudi za da go dobie veke godina i pol i pred nekoe vreme bese so nego i sl. ama sega ja otkacil ili ona nego neznam...a mozebi i uste se slusaat nemam poim...sakav da i recam da se bori za nego deka nekam jas da bidam so nego i sl. ali ke me kaze se gadna e i ke go okrkam jas na krajot debeliot kraj

Devojko izgleda slabo citas ili svakas , imas pogolemi problemi nego da kopas po bivshi negovi ako e seriozna zakanata seriozno deluvaj i sednigi tvoite , jas se otkazvam od temava , nie si pisime ti letas so pametot , porasti!

-------------

Датум на внесување: 12.Декември.2008 во 17:01
plati reketari

mislam deka na negovite drugari veke go ima pokazano klipot, obicno takvi raboti gi spodeluvaat zaradi falba

Постирано од: Anthony
Датум на внесување: 12.Декември.2008 во 17:12
Ignoriraj go! Ne dozvoluvaj da te ucenuva bilo koj! Kazzi mu slobodno deka ako saka da ispadne tolkavo gjubre ushte vednash nekako go pushti klipot. Ako mu popushtish sega - kje pomisli deka mozze da te natera da pravish bilo shto kje mu padne na pamet ako ti se zakani so toj klip. Bidi cvrsta! Kolkava i da ti se chini shtetata sega od pushtanjeto na toj klip- veruvaj mi ne e do tolku golema kako shto mozze da bide ako se obide da te zloupotebuva pod zakana na toj klip...Ne popushtaj! A za zakanite od kjotek- zakani mu se i ti -dobro da razmisli- zatoa shto stapot ima dva kraja- i obavezno kazzi im na mama i tato.Nekoj mora da te zashtiti.

-------------
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!

Постирано од: fiks
Датум на внесување: 12.Декември.2008 во 17:27

леле мори мајко не ми се верува што читам...
значи вие си се менувате со него ко да е ова лижење сладолед....убаво ти пиша некој од форумѓиите да си ги БИРАШ ТВОИТЕ КРЕТЕНИ...ама ДО КВАЛИТЕТЕН КРЕТЕН СЕКОГАШ СТОИ УШТЕ ПО КВАЛИТЕТНА КРЕТЕНКА.....јас да сум ти родител и да ми дојдеш со тој проблем со раширени раце мило ќе те пречекам и одма ќе го решиме проблемот,ама после тоа ќе добиеш таков ќотек,што ќе го паметиш цел живот,а со месеци ќе ти биде срам да ми излезеш пред очи.
Ти шмизличке не си научила една многу важна работа?-а тоа е да немаш доверба во никого,па дури ни во самата себе си....клипчиња се снимаат само со сопругот дома а не со секоја будала на која ќе и ги рашириш ноџињата...

во голема манџа си рендала кромид мило,се додека не научиш дека со скокање од кол на кол некој ќе ти влезе во газот,ќе те пржи и од стапот и од кромидот,а дотогаш мисли малку со главата,таа е за мислење првенствено а не
правење бајки од типот "Ах каква п**ка сум јас"....
ако ништо друго од оваа случка може да ти се отвори кариера во порно индустрија,нормално доколку си се покажала умешна во пилот изданието.

поздрав Шмизличке и се најдобро ти пожелувам,побрзо да излезеш од лајната во кои сама си се закачила до гуша.

-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Датум на внесување: 12.Декември.2008 во 18:44
неможем да издржам од фиксов

Постирано од: anakin
Датум на внесување: 12.Декември.2008 во 19:08

lele luge definitivno neznam sto da pravam mi treba golema pomos..vo kratki crti i da ne odolgovlekuvam MI SE ZAKANUVA BIVSIOT so toa sto ako ne bidam so nego ke pusti eden klip i so toa ke mi go unisti cel moj zivot...MI se sviga drug i mn sakam da bidam so nego no go odbivam zatoa sto mi se zakanuva ako bidam so nego pokraj kotekot ke go pusti i klipot...lele ima li nekoj ideja sto da pravam zatoa sto vaka veke nemozam

1. ednas kje go pusti , kad tad
2. si ima za ova rabota policija, no togas kje znaat tvoite bliski
3. i severina go prezivaela , pa mozes i ti

moja preporaka e tocka 2
kje ti pomognat vo policija a i tvoite kje te raberat

-------------
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Постирано од: Evenstar
Датум на внесување: 12.Декември.2008 во 20:10
Шмизличке - само родителите ти се спас овде, ништо друго!

-------------
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.

Датум на внесување: 12.Декември.2008 во 20:12
Mislam deka temeva treba da se prefrli vo veroispovest, tamu ke dobies podobri soveti i sto e najvazno, proska

Постирано од: polzavce
Датум на внесување: 12.Декември.2008 во 23:31

Девојче, девојче.........

Јас мислам дека тоа со другар му ти е најлоша опција. На едно место викаш дека другар му ти е како брат, демек ептен сте биле во добри односи, ептен се разбирате....Чекај малку..........тебе ти е другар, него му е другар.......

Остави го другар му, бивша му, неговите............оваа работа е меѓу тебе и него..........и евентуално полицијата.......

колку и да звучи иронично, мислам дека сепак уживаш во ова што ти се случува, дека вниманието ти годи.........демек типов е луд по тебе.........

Датум на внесување: 13.Декември.2008 во 01:30
Леле полжавче....ама си суров...па кој сака такво внимание...луд бил по неа?!?..Да да нема проблем...право во Бардовци ако е луд...

Датум на внесување: 13.Декември.2008 во 01:40
Originally posted by fiks fiks напиша:

леле мори мајко не ми се верува што читам...
значи вие си се менувате со него ко да е ова лижење сладолед....убаво ти пиша некој од форумѓиите да си ги БИРАШ ТВОИТЕ КРЕТЕНИ...ама ДО КВАЛИТЕТЕН КРЕТЕН СЕКОГАШ СТОИ УШТЕ ПО КВАЛИТЕТНА КРЕТЕНКА.....јас да сум ти родител и да ми дојдеш со тој проблем со раширени раце мило ќе те пречекам и одма ќе го решиме проблемот,ама после тоа ќе добиеш таков ќотек,што ќе го паметиш цел живот,а со месеци ќе ти биде срам да ми излезеш пред очи.
Ти шмизличке не си научила една многу важна работа?-а тоа е да немаш доверба во никого,па дури ни во самата себе си....клипчиња се снимаат само со сопругот дома а не со секоја будала на која ќе и ги рашириш ноџињата...

во голема манџа си рендала кромид мило,се додека не научиш дека со скокање од кол на кол некој ќе ти влезе во газот,ќе те пржи и од стапот и од кромидот,а дотогаш мисли малку со главата,таа е за мислење првенствено а не
правење бајки од типот "Ах каква п**ка сум јас"....
ако ништо друго од оваа случка може да ти се отвори кариера во порно индустрија,нормално доколку си се покажала умешна во пилот изданието.

поздрав Шмизличке и се најдобро ти пожелувам,побрзо да излезеш од лајната во кои сама си се закачила до гуша.

WOW....аман бре луѓе..Шмизличка се обари тука за помош,а не за некој да ја осудува барем не на ваков начин...да и се отвори кариера во порно индустријата...

Каков родител е тој што ќе го претепа детето затоа што направило нешто за кое што се кае?!?
Тоа дека не треба да имаш доверба во никого...во потполност се согласувам..дури ни во самата себе..

Инаку мислам дека типов нема да ја објави снимката..ама секако само претпазливо..и не скокај од еден проблем во друг..батали ги сите бивши женски и такви глупости....ти или никој друг..само ти можеш да го решиш ова...и како што ти реков евентуално другар му...а тоа дека најверојатно и другар му веќе го гледал клипот..тоа е повеќе од сигурно...можеби уште наредниот ден..ама сепак доколку сака да ти помогне без разлика на тоа тој ќе ти помогне

Датум на внесување: 13.Декември.2008 во 02:38
Znaci pred se jasno mi e deka na forumov postojat mnogu lica so mnogu mislenja i idei koi nekoj se surovi no sepak realni....ne osuduvam nikoj za nisto sto napisal zatoa sto bil samo iskren...temava ja otvoriv za da slusnam i soveti i da ne napravam greska vo toa sto ke go storam...No sepak gi cenam tie sto me svakaat...Prvo sakam da kazam deka mislam deka ke si ja sredam situacijata poradi toa sto eve 2 veceri po red zborime po 4-5 saati na skype kako sto kazav vo eden od predhodnite postovi ke probam prvo so nego...i mislam deka mi trgna dobro me gleda na kam i mi veli zlato nekam da si mi nesrekna i nekam ova da go pravam ali samo nemozam da zamislam da bides na drug ne sega...ne odma od koga raskinavme...me zamoli samo za 2 poraki dnevno da mu pisam i sl. dodeka se pomiri so faktot deka nema da bideme zaedno i mi rece ako sakam da se vidime koga ke mozam i da gi izbrise pred mene klipovite i ako ne veruvam da ideme vo crkva da mi se kolni deka se izbrisani pocnavme da zborime super muabet gluposti nekoj kako drugari i sl. Mislam deka se ke izleze dobro no mislenjeto ne mi bese dovolno so toa sto go snimav razgovorot prv vcerasen kade sto zborime za zakanite i sl.. sto znaci deka imam cvrst dokaz AKO VO SLUCAJ SE DESI NESTO !!!

A sega ke vi kazam zosto ne trgnav po sovetite na nekoj od forumgiite...
1.Site izbrzuvavte nekev da krevam panika preku nok koga znam i svesna sum deka mozam da si gi resam problemite sama barem sega za sega...Dokolku problemite stanat polosi e togas znam i svesna sum deka treba da razgovaram so moite negovite a ako nisto ne postiganm i policijata...znaci se treba da ide postepeno a ne jas preku nok odma da krenam panika...ova e sepak moe mislenje so sto se nadevam deka se ke bide vo najdobar red...

I za kraj sakav da napomenam deka site pravime greski neznavisno kakvi i vo koj stepen ali treba da znaeme da se pokaeme i da ne gi povtorime veke nikogas vo zivotot...Moram da se zablagodaram deka so toa sto bevte realni mi pomognavte da gi razgledam rabotite od site strani i dobro da gi smislam i se nadevam deka se ke izleze vo najdobar red...

P.S polzavce sakam da ti kazam deka mislam deka nikoj na ovoj svet neke vakvo vnimanie !!! Ova ne e nesto za gordenje pa da pravime da bidime vo centar na vnimanieto ova se losi raboti...no za zal nekoj gi dozivuvaat i na nacin kako sto ti razmisluvas...Go otvoriv ova zatoa sto mi trebase pomos a ne vnimanie !

POzrav do site i fala na iskrenite mislenja no da ne izbrzuvam prikaznata seuste ne e zavrsena...Krajot go krasi deloto

Датум на внесување: 13.Декември.2008 во 08:14
 Se vkluciv na ovaa tema da diskutiram od edna edinstvena pricina, a taa e "zabeganosta na mladite" i pomislata se shto leta se se jade" i nedoverbata vo roditelite koi "posledni doznavaat" kakvi problemi gi macat nivnite deca.
Smetam deka ova iskustvo e losho za "glavnata akterka" ama e poucno za mnogu drugi koi ovaa go procitaa a i za roditelite na ovoj forum da ne bidat mnogu komotni vo ubeduvanjeto deka decata im se OK.
Strashna e vistinata deka deneshnite mladi lugje vo ime na ljubovta pagjaat vo razni zavrzlami od koi teshko mozat da se izvlecat, koi kje im ostavat luzni za cel zivot, koi kje im se poprecat koga kje "porasnat" vo gradenjeto na nekakva kariera.
Opasnosti;
1. Snimanje kompromitiracki klipcinja (od ljubovизненадување) koi ponatamu se shirat po internet stranicite i po mobilnite telefoni kako epidemija na kuga. Shteta koja teshko se poprava.
2. Odavanje na prostitucija zaradi "lesno zarabotenite pari" ili od ljubov kon "sakaniot". Ubava garderoba koja dava ubav nadvoreshen izgled, ama pokazuva i ogromna trulez na dushata i sklonost kon porivi.
3. "Samo eden shmrk" koj nosi do ponor a bogami i do pad vo provalija.
4. Epitet "muvatorka". Shto li bidna, kakva li zelba za dobivanje "popularnost" so menuvanje partneri sekoja vecer. Ne se plashat li od sida?
 I koga na kraj zavrshuva kobno, sekogash komentarite se "Abe izgledashe kako fino dete/devojce)

Датум на внесување: 14.Декември.2008 во 15:29
1. Snimanje kompromitiracki klipcinja (od ljubovизненадување) koi ponatamu se shirat po internet stranicite i po mobilnite telefoni kako epidemija na kuga. Shteta koja teshko se poprava. 2. Odavanje na prostitucija zaradi "lesno zarabotenite pari" ili od ljubov kon "sakaniot". Ubava garderoba koja dava ubav nadvoreshen izgled, ama pokazuva i ogromna trulez na dushata i sklonost kon porivi. 3. "Samo eden shmrk" koj nosi do ponor a bogami i do pad vo provalija. 4. Epitet "muvatorka". Shto li bidna, kakva li zelba za dobivanje "popularnost" so menuvanje partneri sekoja vecer. Ne se plashat li od sida? I koga na kraj zavrshuva kobno, sekogash komentarite se "Abe izgledashe kako fino dete/devojce)

За жал секогаш е така...чекор по чекор...право во провалија

Постирано од: karamandi
Датум на внесување: 15.Декември.2008 во 16:12
ne bi sakala da sum vo tvoja koza devojce i nesakam da komentiram na vakov bezobrazluk

Датум на внесување: 15.Декември.2008 во 17:49

Шмизличке се извинувам за својата искреност...........

Јас го ценам човекот што ќе ми го каже тоа што навистина го мисли, а не тоа што знае дека сакам да го слушнам..........

Затоа и јас така се однесувам......ти кажав што навистина мислам........а не мора да значи дека мојот впечаток стекнат од овде приложените факти е точен........

Сепак сеуште го мислам истото........

Постирано од: МАРШАЛ
Датум на внесување: 15.Декември.2008 во 19:11
a klipot , kje moze da dobieme adresa kade kje moze da go pogledneme збунетост 

-------------
http://www.onlineyufilm.com/musicvideo.php?vid=42859a7cd" rel="nofollow - Ко овде не полуди , ТАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН

Датум на внесување: 15.Декември.2008 во 22:28
лелеееееее......

Датум на внесување: 16.Декември.2008 во 01:30
шмизличка не ни пишала кој совет го примени и што се случи

Постирано од: Individua
Датум на внесување: 16.Декември.2008 во 01:46
I pisav jas na Licna poraka
i normalno go prifati mojot

Датум на внесување: 16.Декември.2008 во 01:52
па тогаш сигурно знаеш што се случило

Постирано од: Individua
Датум на внесување: 16.Декември.2008 во 01:53
Pa znam

Датум на внесување: 16.Декември.2008 во 16:04
и???

Постирано од: fiks
Датум на внесување: 16.Декември.2008 во 16:11
да бе ?-што се случи со малата шмизличка.

-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Датум на внесување: 16.Декември.2008 во 19:28
hehehe ne sum primila od nikoj licna poraka a nisto posebno se nema sluceno...samo situacijata ne e tolku napnata kako sto bese...se e vo miruvanje...a jas ne bi sakala da pocnam so nekoj poteg pa da zgresam...vremeto ke pokaze sto bi bilo najdobro da napravam...sega za sega eve veke 2-3 dena nema ni traga ni glas od nego mozebi i svati deka ne e ubavo koga se sto pravam e so sila...ali neznam vremeto ke pokaze kako sto rekov

Датум на внесување: 16.Декември.2008 во 21:52
veke 2-3 dena nema ni traga ni glas od nego mozebi i svati deka ne e ubavo koga se sto pravam e so sila.

мислам дека таквите како него никогаш нема да разберат...

Датум на внесување: 17.Декември.2008 во 02:18
luge da vi kazam deka mn sum srekna...zasto pravevme muabet na kamera i se raspravavme pak za klipot i togas majkami si djde od rabota i dojde gore kaj mene a kam seuste bese pustena i on slusase i gledase se a jas samo go spustivprozorecot dolu i pocnavme mnogu da se karame so majkami poradi nego i pocnav da placam epten bese zestoko i seto toa sto nemozev/nesmeev da mu go kazam vo lice nego mu stana jasno...i rekov na majkami jas moram da mu pisam i sl. i nemozev da i kazam sto e rabotata samo i rekov se trudam da si gi resam sama problemite i uste sto ne mi iznakaza...i posle toa samo mi rece sakas celosno da se izbrisime od zivotite ili samo nekogas koga sme vo moznost da se gledame...i po cel muabet resivme ako mozeme nekogas ako ispadne prilika da se gledame mi se kolnese deka klipovite ke ostanat samo za nas i nema sto da gi znae nekoj drug...samo mi rece sakam da te gledam sekogas nasmeana i nisto drugo... milo mi e sto se zavrsi na dobar nacin so mnogu razbiranje... pozdrav do site sto me sovetuvaa i fala mnogu luge sekoj komentar go cenam...

Датум на внесување: 17.Декември.2008 во 02:52
ок
мислам имаш една добро научена лекција за понатаму

Датум на внесување: 17.Декември.2008 во 14:46

Шмизличке иако приказната сеуште не е дефинитивно завршена се чини дека е при крај и тоа happy end....

Секое добро.......

Постирано од: Evenstar
Датум на внесување: 17.Декември.2008 во 18:31
па да се надеваме дека ќе биде happy end....

-------------
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.

Постирано од: МАРШАЛ
Датум на внесување: 17.Декември.2008 во 18:46
i jas se nadevam ako nisto drugo barem deka kje ima link za na youtube трепкање

-------------
http://www.onlineyufilm.com/musicvideo.php?vid=42859a7cd" rel="nofollow - Ко овде не полуди , ТАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН

Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 18.Декември.2008 во 17:58
Navistina treba da se vidi klipot, da ocenime dali e tolku strasen za posirokata javnost i za domasnite.
Numua za dzabe da se kreva prasina...

Датум на внесување: 19.Декември.2008 во 21:46
Де бе Марко Поло.......

Постирано од: BisernA
Датум на внесување: 20.Декември.2008 во 12:22
искрено би ти рекла..... избришете се од животите... оти секогаш кога ќе се гледате... може пак да се смирите, и може пак да се случи ова... и ајде во круг ќе се вртиме изненадување ако требало да биде, ќе било, без вакви глупости....

и макар и да викаш дека е ваков таков, ментален ова она... ти уште го сакаш... кога ќе престанеш скроз да мислиш на него, и да го спомнуваш било во лоша или во добра смисла, тогаш ќе видиш дека стварно си го отсакала.... намигнувањеголемо%20гушкање

-------------

Постирано од: THEPRINCESS
Датум на внесување: 30.Декември.2008 во 00:10
Aj ma ti pa so se sekiras tolku, ke si stanis porno zvezda i gotovo, aj pa moze ce padne i nekoja ponuda i profesionalno da se zanimavas so pornografija, a slusam od toa nogu pari se zimalo.

Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk