![]() |
|
Домашни миленичиња |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 12> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znam kako e Nate, i mojata zenka ja fakaat budalite pa stalno mi go maltretira mazjakot:) a toj jaden e mnogu miren:) pa se trpi:)
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
да мила тоа е тоа.. мислам ем се галат повеке мирни се многу и уште овие бесниве со забите тешко нив
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
hehe, nekako me potsetuvaat na nekoi mazjaci od coveckiot rod:) dozvoluvaat zenite da gi izedat:)
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
denes sum vo forma da vadam biseri:)
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Nate ma, moja komsika ima mazjak, ke ti go dade za parenje ako sakas, mislam, ne na tebe tuku na zenkite tvoi...
|
|
![]() |
|
Дано дано љубов моја... за хрчаците де збориме, страв ми е да не и го умрат оние зверкине па кој ке плаче после.. иначе за остатокот за парењето.. хм...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bella_Tigrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Bella - Malteska mesano francuska pudlica, bela boja so mali damki crno.... znaci bella ne e narecena po boja tuku deka na italjanski znaci ubava
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mislam....znaci postojam
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
jas imam 1 vucjak i 3 burmese (rasa macki)
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Imas burmanki??
![]() |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
мене куќно милениче ми е новчаникот од татко ми........ Просто по цели 24 часа би бил со него мајке ми
![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Sakam tarantulaaaa......
|
|
|
|
![]() |
|
етеее моја душа моја љубов.. Многу заеднички особини, барем да не се чудам што беше гушкање до бесвест.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sakam....minatoto leto otidov da kupam...ali se predomisliv posto trebase za nekolku dena na odmor da odam...potoa malce zabegav...ali kje go imam eden den!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |