![]() |
|
Не знам, не можам |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ретко користам не знам, не можам.не знам скоро ич, јас сум големата сезнајка...
![]() ![]() а не можам, најчесто го користам кога некој ќе ми каже да направам нешто, а мене ме мрзи... ![]() |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() Правам се ама не можам...Па да - тоа значи дека ќе проба, а колку ќе успее тоа е друга работа. Лесно им е на тие што не употребуваат не сакам. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Кога бев у војска ни‘ велеа за “Не сакам - притвор “, за “ Не можам - амбуланта “.
И “Доручекот изеди го сам, ручекот подели го со пријателот, а вечерата остави му ја на непријателот.“ Бев у Љубљана, во Шентвид. Едно замочиште големо, у прво време не можев да го истрчам наоколу,ама јбг мораш. Имав десетар едно сељачко говедо стално влегував во конфликт со него. Ама како не бев само ја малтретиран следуваше “ Ќебовање “ во една невнимателна ноќ. И од тогаш тој беш фин со нас. ![]() Послемто ја и уште некои другови добивме по десет дена затвор оти не бевме умни во една кафана, а мораше бргу да се реагира... Изменето од zbunet - 18.Јуни.2010 во 11:39 |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Не знам - си кажувам кога навистина не знам нешто и пробувам да дознаам,а не можам
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |