![]() |
|
Не знам, не можам |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da te svatam
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne znam dali ke mi dade, ama sto ako ne mi se digne od trema ?
![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Ne znam do koga vaka ke izdrzam
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
ne znam da mozam ama ako mozam ke mnozam
|
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Ne znam sto ponataka
![]() ![]() ![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
i nemoj da se zamaras |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne znam,ne mozam ...
![]() cesto go koristam ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mi se slucilo na rabota da ne znam nesto da srabotam koga dojdov prvata godina. primer eve ke dadam za prv pat koa trebase da peram eritrociti. mene nikoj ne me prasa dali znam ili ne znam ..samo mi rekoa-isperi gi eritrocitite i daj gi dalje na test. i sto ke pravam? jasno, prasuvam nekoj sto znae. dovolno e ednas da mi se pokaze, lesno pamtam.
sakam da kazam....ne mozam go koristam koga me mrzi, koga mi e tesko da napravam nesto, ili koga nemam vreme da go storam toa. dodeka ne znam go koristam koga navistina ne znam. i ne go krijam so ne mozam. zasto podobro da stanam da naucam otkolku da recam ne mozam me mrzi. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Од не знам и од не можам поарно нема
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
кога ти кажуват Не знам и Не можам мораш да разбираш НЕ САКАМ.
Малку се тие кои не можаат, уште по малку се тие кои не знаат. Наj голема е количината на тие кои НЕ САКАТ. Изменето од pagane - 08.Мај.2009 во 20:13 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
koga znam ,..mozam!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() Јас секогаш се кријам позади зборот не можам. И комплетно се сложувам со pagane. Нема не знам и не можам. Има не сакам. Една професорка кога одев на приватни часови секогаш ми викаше..Ти можеш да научиш математика ама НЕ САКАШ ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Jas toa za prv pat go nauchiv koga bev vo vojska.
![]() Tamu koj kazha "ne sakam", go obra bostanot. ![]() No ako kazheshe "pravam s'e, ama ne mozham..." vednash go smenuvash umot kaj pretpostaveniot. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |