IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Не знам, не можам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Не знам, не можам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Автор
Порака Обратен редослед
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2009 во 17:14
ne znam da mozam ama ako mozam ke mnozam
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2009 во 13:57
Ne znam do koga vaka ke izdrzam
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2009 во 09:36
Ne znam dali ke mi dade, ama sto ako ne mi se digne od trema ? изненадување 
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2009 во 02:38
da te svatam
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2009 во 20:46
Originally posted by bla bla bla bla напиша:

Не би рекла дека само Македонците се такви. Тоа е човечка особина без разлика од каде си, не е тоа до менталитетот. бар јас така мислам

аплауз аплауз аплауз
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2009 во 20:37
Обично тоа не можам е замена за не знам,само што ретко кој сака да го употреби тоа не знам,нема тука ништо страшно нели,нешто да не се знае..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
bla bla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bla bla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2009 во 20:33
Не би рекла дека само Македонците се такви. Тоа е човечка особина без разлика од каде си, не е тоа до менталитетот. бар јас така мислам
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2009 во 20:17
Originally posted by CST CST напиша:

Епа јбг , вистината боли , ама тоа е тоа , такви се македонците , се прават сезнајковци , а поима немаат од животот плазење

Znaci problemot e do nas Makedonciteзбунетост

A drugive narodi se koj od koj posovrseniзбунетост

Изменето од bounty_hunter - 02.Мај.2009 во 20:18
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2009 во 20:04
Ama ako dojde nekoj da mu pomognam .....
da mu pozajmam pari ???
Kako da mu kazam ako ne sakam ili ne mozam.....
Ne znam da ti pozajmam??? Ne ojt....
Ne mozam ....ke kazam..
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2009 во 19:43
Браво за  храбрите кои имале муда да коментираат на темава аплауз
Кој си признава , пола му се простува среќа

Епа јбг , вистината боли , ама тоа е тоа , такви се македонците , се прават сезнајковци , а поима немаат од животот плазење

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 19:15
Ne mozam zatoa sto ne znam. Mnogu luge se vo sranja zatoa sto nemaat validni informacii
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 16:14
95 % кога ке прашаш некој да ти помогне во нешто , македонецот се срами да рече  НЕ ЗНАМ, па  тогаш во такви моменти го користи изразот НЕ МОЖАМ

Можеби си во право, но во секој случај е подобо од тоа да ти кажат дека нема проблем ке ти помогнат,и се да си остане  на пусто ветување.
always look on the bright side of the life!
Кон врв
bla bla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bla bla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 15:34
Многу е лесно да кажеш не знам, не можам. Големината е во тоа да кажеш: ќе се обидам, ќе научам...
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 11:31
Не знам за ова сум налетала на секакви, но многу повеќе на лицемерни умислени кои велат-аха ќе завршиме работа а уствари нема никаква намера ништо да направи.
А искрено и си мислам подобро да ти кажат-неможам-или незнам-барем не те задржуваат.
Јас сум помалку-повеќе директна, велам-не можам-зошто не сакам и тука завршува се, особата ја прима пораката и преку гестикулацијата и изразот на лицето.
А доколку сакам да помогнам а незнам точно како, барам начин кај кого да ги преусмерам луѓето.
Инаку во различни средини-земји и различен е пристапот кон решавањето на проблемите, тоа е многу точно!

Изменето од GlenKlouz - 01.Мај.2009 во 11:33
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.