![]() |
|
Не знам, не можам |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne znam da mozam ama ako mozam ke mnozam
|
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Ne znam do koga vaka ke izdrzam
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne znam dali ke mi dade, ama sto ako ne mi se digne od trema ?
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
da te svatam
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Обично тоа не можам е замена за не знам,само што ретко кој сака да го употреби тоа не знам,нема тука ништо страшно нели,нешто да не се знае..
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Не би рекла дека само Македонците се такви. Тоа е човечка особина без разлика од каде си, не е тоа до менталитетот. бар јас така мислам
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Znaci problemot e do nas Makedoncite ![]() A drugive narodi se koj od koj posovrseni ![]() Изменето од bounty_hunter - 02.Мај.2009 во 20:18 |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Ama ako dojde nekoj da mu pomognam .....
da mu pozajmam pari ??? Kako da mu kazam ako ne sakam ili ne mozam..... Ne znam da ti pozajmam??? Ne ojt.... Ne mozam ....ke kazam.. ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Браво за храбрите кои имале муда да коментираат на темава
![]() Кој си признава , пола му се простува ![]() Епа јбг , вистината боли , ама тоа е тоа , такви се македонците , се прават сезнајковци , а поима немаат од животот ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne mozam zatoa sto ne znam. Mnogu luge se vo sranja zatoa sto nemaat validni informacii
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
95 % кога ке прашаш некој да ти помогне во нешто , македонецот се срами
да рече НЕ ЗНАМ, па тогаш во такви моменти го користи изразот НЕ
МОЖАМ
Можеби си во право, но во секој случај е подобо од тоа да ти кажат дека нема проблем ке ти помогнат,и се да си остане на пусто ветување. |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Многу е лесно да кажеш не знам, не можам. Големината е во тоа да кажеш: ќе се обидам, ќе научам...
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Не знам за ова
![]() А искрено и си мислам подобро да ти кажат-неможам-или незнам-барем не те задржуваат. Јас сум помалку-повеќе директна, велам-не можам-зошто не сакам и тука завршува се, особата ја прима пораката и преку гестикулацијата и изразот на лицето. А доколку сакам да помогнам а незнам точно како, барам начин кај кого да ги преусмерам луѓето. Инаку во различни средини-земји и различен е пристапот кон решавањето на проблемите, тоа е многу точно! Изменето од GlenKlouz - 01.Мај.2009 во 11:33 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |