![]() |
|
PLS HELLP ME !!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |
ShmIzLi4kA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iskreno neznam kaj mi bil pametot...nikogas ne mislev deka bi mozelo da dojde do vaka...Kako sto rekov klipot mi bese zakana samo ako si fatam decko od gradot kaj sto zivee toj (sto nema sansi toa da bide) ama nikogas ne pomisliv deka bi mozelo do vaka da dojde...dzabe e i da se kaam i se koga veke toa e napraveno..moram da krenam glava i da go resam problemov...momentalno u pisav poraka deka seuste go sakam samo sto svativ deka nasata vrska veke nema sansi i se obidev da svrtam nova strana vo zivotot...ali prekasno e zatoa sto jas veke 1 mesec si ja krevam cenata i go ponizuvam fakticki...neznam kako ke bide se molam na gospod se da se resi vo najkratok rok...btw dali e nekoj informiran dali moze nekoj klip da se izbrise od youtube da se prati nekoja zalba ili sl. ?
|
|
![]() |
|
rotting ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
mislam deka nemoze da se trgne, ali ipak zemi podobro informiraj se. a so toa sto si pratila poraka deka go sakas i mu siminjas zvezdi nisto masko e
![]() |
|
![]() |
|
ShmIzLi4kA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
i sto koga ke prijavam vo policija...jas mozam da mu dadam dokazi deka mi se zakanuva i sl. no eve na primer go pritvorat i slicno ko ke izleze ke me ubie ej mentalen e...ke ja napravam pogolema rabotava
|
|
![]() |
|
rotting ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
ti vikas deka e mentalen a si idela so nego pa i ova nekako ne e jasno a ko so gledam ne si bas "mala" cim si snimila klip, edno ne mi jasno tolku ocajna bese za da go snimis?
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
КОНЕЧНО ВИСТИНСКОТО ПРАШАЊЕ....
|
|
![]() |
|
Ne...Klipot go snimivme onaka od zabava nitu pomisluvavme togas deka bi mozelo da dojde do nesto vakvo
![]() |
|
![]() |
|
pa sto ne snimivte recitat nekoj nesto ljubovno da si kazete nego toa pa use i od zabava i "takvo" do kraj i dusa u raj nema, ali gluposta si ja napravila i edini izlaz ti e tvojte pa posle nesto drugo
|
|
![]() |
|
pa ke se obidam prvo so nego da razgovaram i da pratam drugi da go razubedat i sl. toj ne mi rece mene ke go stavam ! samo premnogu e nervozen sto go ostaviv koga me saka i deka si najdov drug i jas moram da bidam samo so nego i da pravam kako sto toj ke mi kaze samo da ne go pusti klipot SE DODEKA NE ME OTSKAKA !
![]() |
|
![]() |
|
dali i zasto mislis taka? cim go ima kaj nego te imam vo raka i kako ke sviri taka ke igras bidi sigurna vo toa masko sum znam do koj stepen moze da sme pokvareni ako sakame
![]() |
|
![]() |
|
znam
![]() |
|
![]() |
|
epa devojce ili devojko corba golemka si ko so mozam da vidam od tuka
![]() |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Steta sto si go dozvolila da dojdi do ova , no prijavigo vo MVR za zakani i neka se izbrishi klipot so pomos na milicja , toa sto toj go pravi ne e dozvoleno i devojko pazi malce , biraj si gi kretenite vo zivotot!
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |