![]() |
|
Макфест 2008 |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 07.Октомври.2008 во 08:38 |
Ај малку да разговараме околу најновото издание на Макфест
|
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ајдеееееееееееее!!!!!
МЕне фаворити ми се моите најмили Паркети (по дефулт тоа) и Влатко Лозаноски!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Да бе, Макфест..
Уште еднаш ќе се разочараме од песните, преносот, сцената... |
|
![]() |
|
emit ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Bev na Makfest 2008 vo Stip.Imase dobri izvedbi posebno od debitantite.Imase i mnogu slabi izveduvaci i kompozicii.Vo celost nesto ke ostane da se slusa.Mi se dopadnaa Iguana,Pampersi,Parketi,Miata,Vlatko Lozanovski i uste nekoj.No po mene bez konk*rencija bese Zdravka so Patnici.Kompletno zasluzeno ja osvoi nagradata za interpretacija.Ja slusam pesnata ovie dena po radijata i svakam deka trebase da pobedi i kako kompozicija,normalno ako nemase navijacko odnesuvanje na publikata koja za zal ne slusase sto se pee tuku navivase za svoite.
|
|
![]() |
|
gagaDNZ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 168 |
ejj katastrofa bese
|
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Zdravkaaaaaaaaaa eeeeeeeee zakoooooooooooooooooooooooooon!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
zoi_23 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
definitivno Marijan Stojanovski
|
|
![]() |
|
rus mkd ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
Тој Влатко Лозановски има слика од Тоше дома и дрка на неа! Дечкото дури истите гестикулации и гримаси ги прави, може слободно да иде да се лечи, има соодветни институции за таквите. а Макфест е НЕВИДЕНО СРАЊЕ !
Го усраа фестивалот нашиве квази-пеачи.
|
|
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Stvarno ova prvava recenica ne ti bila potrebna..bar od pocit kon Tose .. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
во ред, се извинувам за тоа што го споменав Тоше во таква конотација, меѓутоа, поентата ми е сосема друга. Мојот исказ воопшто не го оспорува квалитетот на Тоше Проески како личност и вокален изведувач.
Прости ми ако се навреди , немав намера. |
|
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
|
![]() |
|
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Според мене, овогодинешниот Макфест докажа дека колку и да не ни е поп музиката на светско ниво, барем има луѓе кои се трудат да ја подобрат, да внесат нешто свое, и нешто ново.
Па што им фалеше на Паркети, на дуетот Дани и Влатко Илиовски и на Next Time? |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
ok ok nema problem samo onaka mi dojde nekako bezveza sea koga veke ne e ziv..se e ok pozz,a inace za makfest porano ne se znaese koja pesna da se izbere a sea dali ima dobri 2,3 pesni..toa e zalno.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
макфест беше фестивал со реноме пред 10-15 години, и секогаш победуваше квалитетна песна... се до Дуле и Смоки... пред тоа беше горе-долу ок .... мое мислење секако....
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |