![]() |
|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 46> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ха ха ха
Не сакаш да ме видиш, да ме побараш нема да се осудиш, мислиш повеќе не е вредно, ако се јавиш ке звучи премногу бедно, епа конечно и ние сме едногласни во едно. Ха ха ха Твојот број повеке го немам, иако,признавам го паметам, но,за среќа знам она што не се повторува, полесно се заборава. Ни потреба немам да те видам, а случајност ако биде ке видиш,рамнодушна ке бидам. Ха ха ха Смеј се на своја страна, ке се смеам и јас, смеата е лек,алчно ке го пијам смеејки се на сиот глас. Но подалеку од мене, насмевки да не си размениме, саканата нивна цел би можеле да ја промениме и тркалото кон минатото да го свртиме. овде Фрагола вежба на вреќа со замислен противник и за да не е замислен, она ја става сликата од Бред Пит и вежба шамарање... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Засекогаш јас ќе трчам, по твојата валкана кожа.
Ovde nemo, saka da go banja i ne moze da go ubedi da vleze u kada, mislam deka se raboti za kuce ![]() |
|
![]() |
|
И пак не го добивам
она сто го посакувам и повторно во потрага нова продолжувам да талкам, по сличности мали, копии безвредни на саканите оригинали. Се плашам навика ми стана да кажам благодарам, на само зрак од сонцето што ке го побарам. И повторно сум бесна, што копнежот мој реалноста го раѓа, а потоа го крие како сонце што заоѓа и повторно не изгрева, оставајки ме, светлина вештачка да барам. Но ништо го нема истиот сјај, како што ни бојата за коса никогаш не е погодена, со онаа што е посакана, а во најдобар случај е само приближна. Ovde fragola svaka deka farbite za kosa se so somnitelen kvalitet bez razlika od koja firma i se misli dali da i ja akne od glava poslednata farba sto ja kupila na pokvarenata i slatkoreciva prodavacka, ama uste poveke pobesnuva zosto nikade nema kapa kolku da pretca do prodavnicata, ama sreka nasla penjoar so kapuljaca, ama kako ima golem slic svirkanjata stanuvaat se pozagluslivi dodeka pretrcuva preku ulica, a nea u toj moment ne i e do toa ... ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vaka mnogu ke doznaeme za tebe kakva si
![]() |
|
![]() |
|
Ednas duri i portokalova bev,ama za srekja imav kapa da pretrcam do prodavnica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...i ostana ziva prodavackata ?
|
|
![]() |
|
...e,togas bev besna sto ne mozev da ja nabedam zasto sama ja izbrav...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sega vo sekoja prodavnica, zaposlile po eden zgoden tesac (obicno se na procent) na takvi sto gi utnale farbite i posle duri i baksis ostavaat
![]() |
|
![]() |
|
Uff se plasam da ne im zdosadi non-stop mojata tazna faca vo prodavnica pa da dadat ostavka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ako dojdes na red
![]() |
|
![]() |
|
C c c nemaat granici bezobraznici...ubavo si im napravil
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma vo ovaa drzava nema sindikat, toa go svativ, nema kade da se zalis
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |