![]() |
|
Кога пријателството прераснува во љубов |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | ||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Да бе... не викаат бадијала старите... “никое искуство не е за џабе“...
![]() Тоа беше... во врска со пријателството и љубовта...
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Blaze si ti.... |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
znam,znam
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Ke mesame temi ... sega... a... Upssss.... Ne be ... Za toa bese temava.... Iskusnui prijateli i iskusni vo ljubovta... Zaedno se posilni... |
||
![]() |
||
|
Vidis...vo pravo sum... Ne znaes... ti mislis deka znaes... |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...najubavo e koga se ispolneti i ednite i drugite predizpozicii...togash brakot e uspeshen...
....mislam deka ova go kazav... pa posle toa go potvrdi i anastea... znaci site sme soglasni deka za uspeshen brak treba i prijatelstvo i ljubov i sex... zatoa ako go nema seto toa zaedno...poarno prijatelot da ostane prijatel... |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Не ми се случило до сега, но зошто да не? Ако може дечкото или девојката да ти станат најдобри пријатели, зошто да не и обратно? |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
"Последиците" можат да бидат супер, ако е љубовта обострана... односно ако пријателството прерасне во обострана љубов... или "трагични", ако е еднострана... Но во секој случај, штом едниот почнал да се вљубува, тоа другарство не може повеќе да биде биде другарство... Порано или подоцна нешто ќе се случи... но што, тоа зависи и од чувствата на другата личност... Ако се работи за обострана љубов, не знам зошто би се размислувало... нема потреба од страв дека со евентуално раскинување на врската ќе пропадне и пријателството... А ако е само едниот вљубен, најдобро би било добро да ја процени ситуацијата... иако мислам дека во секој случај би требало отворено и искрено да си ја искаже љубовта.... само треба да процени во кој момент е најдобро тоа да се направи... |
||
![]() |
||
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
drugarstvoto prerasnuva vo ljubov koga ke padne sex medju drugar i drugarka :D:D
|
||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
||
![]() |
||
|
tao ke dae samo sex... ljubov...??? ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Za mene e cista shizofrenija da i dozvolam da mi drnda za nejzinite e*aci, a ja da izigruvam drugarce i da mi place zosto so tolkav nema sretnato, a ovoj saka da ja otkaci. Bljak ! Ili so ima ona da znae so koi sum bil i sto sum prevel, pa da i se ispovedam. Bljak ! I zgora na seto toa da se zasakame. Bljak !
Изменето од zbunet - 10.Август.2008 во 09:01 |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
Прераснува... и то без да се осетиш. И може би таа платонска лjуове по силна от секоjа страстна и пламенна, предизвикана од едно просто од сексуално влечение.
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
kaj mene prijatelstvoto i ljubovta od pocetok se stavaat vo razlicni vagoni
i nemaat nikakov pristap edno do drugo |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Sto e prijatel ? Gospodar na mojata sloboda zosto mu gi doveruvam tajnite ?
Da, sum imal takvi perverzni iskustva, samo sto ne sum gi prifatil od ednostavna pricina zosto pocnuva da trza vo periodi koga cenata megu zenskiot svet nenadejno ke mi skokne, a prethodno voopsto nemala protiv da bideme prijateli |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |