![]() |
|
Кога пријателството прераснува во љубов |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da be, Robinzon go imal Petko...(taka se vikase...???)....
Изменето од којсумјас - 07.Август.2008 во 12:17 |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
topsexy , што сакаш да кажеш... дека ти е убаво да живееш без љубов и пријателство???...
![]() |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
od kaj da znam ,ne sum ja citala vcera
![]() |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
bash toa
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Ако така мислиш искрено те жалам...
|
||
![]() |
||
|
nema potreba,veruvaj super e
![]() |
||
![]() |
||
|
Хахаха... тешко дека ќе ме убедиш во тоа...
![]() Сум поминала и низ таа фаза... така да знам да направам разлика... што сакам... и што нејќам... ![]() Изменето од anastea - 07.Август.2008 во 12:23 |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Super e da znaes-ne da mislis deka znaes...
|
||
![]() |
||
|
ni mislam,ni znam nesto
![]() Изменето од topsexy - 07.Август.2008 во 12:22 |
||
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
i jas ti se pridruzuvam ....
topsexy, momentalno citam edna kniga, bi mozela TEBE da ti ja preporacam....
|
||
![]() |
||
|
|
||
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Koga ke pocnat da stanuvaat ljubomorni eden na drug za svoite partneri i da si davaat soveti od tipot-"Jas da sum na negovo mesto bi te gledal kako princeza"
![]() ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
|
Mislis deka znaes.... |
||
![]() |
||
|
epa sega samo sto kazav deka ne mislam nisto
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |