![]() |
|
Фан клуб Милан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 27> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
о ти ! доста се буниш се знае кој се најдобриии
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() РОМА ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
a koj e tvoj tim ?
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
aj prvo neka go minat Manchester pa posle moze vo semi-final da se sretnat.....i moze poveke da primat od kolku od Manchester lani
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
некој погоре рече во милан има старци,така?епа во право си де...само тоа треба да го разбираш така!тие старци што ги велиш играат рамноправно со младиве
![]() а мислам дека не треба многу да се коментира за техниката,талентот на момците,зошто секогаш играле како целина буквално!
Милан засекогаш
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
ama aj kazi mu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Milan forever the best!!!samo sto mnogu ima popustat na site i gubit zato,inace se najdobri!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
ma ajde.......
![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
псссссссссс реков јас!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
pa sto ocekuvavte vie so penzioneri napred Samdoria
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
abe rece ti....velam i jas...stvarno se idioti.....
ama ne gi napustam ni koga se vo kriza
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
така треба.......нема врска шо ми се одвратни стој си на зборот и биди за нив.....
Изменето од blueprayer - 19.Март.2008 во 22:07 |
|
|
|
![]() |
|
ajde VARDAR
![]() |
|
|
|
![]() |
|
бе б б б бб губиш некако гледам
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |