![]() |
|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 55> |
Автор | |
GePaRD ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Blaze Media Pro |
|
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
|
|
![]() |
|
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Aj dajte nekoj predlog za dobro programce za rezanje CD i DVD zs mi se zaeba nesto nerovo za trajno izglea:)Itno mi e zs nemozam da rezam:(
|
|
![]() |
|
GePaRD ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Како да наместам кога идам на STAND BY, да не биде само мониторот на STAND BY туку и хард-дискот. Однапред ви благодарам.
|
|
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
|
|
![]() |
|
kuzmanov ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Znae li nekoj kako moze da se snima od winamp shoutcast tv ima dobri koncerti pustaat pa dodeka gi gledas da se snima nesto ne ce da e loso.pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
cakalov.p ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
jas,sum nov vo forumot,i imam problem so PIP-ovite vo DVBDream,i ALTDVB.Na osnovnite prozorci gledam programa a na pip ne se otvaraat. Problemot e najverojatno vo podesuvanjeto na DIRECT SHOW,no jas ne uspeav da gi sredam.Pozdrav Pero !
|
|
![]() |
|
hanc_mk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Здраво!!! Имам еден проблем и немам решение за него па затоа се обраќам за ПОМОШ.
Имам Windows Vista Home Premium и не можам да инсталирам дривери за Sony Ericssson, ја симнав новата верзија на драјвери од официјалниот сајт на Sony Ericsson специјално наменета за виста и кога ќе ја стартувам ми се појавува FAILD TO LOAD RESURCE!!! Потоа се инсталира и работи но целиот систем кочи. Ако има некој решение нека ми помогне. Однапрд благодарам. |
|
![]() |
|
VladimirCHE ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 117 |
Zdravo. mi treba mala pomos kako da dojdam do free download na
PUNCH PRO HOME DESING SUITE PLATINIUM 10
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
фала khaleefah, средив работа
го активирав преку Activation Assistant for Microsoft Office ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
khaleefah ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Microsoft office professional Plus 2007
MTP6Q-D868F-448FG-B6MG7-3DBKT ili TT3M8-H3469-V89G6-8FWK7-D3Q9Q |
|
![]() |
|
khaleefah ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Eve ti gi 25-te znaci
![]() VB48G-H6VK9-WJ93D-9R6RM-VP7GT Ili pak ovie ako ti se policni ![]() HCFPT-K86VV-DCKH3-87CCR-FM6HW |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
И мене ми треба помош од вас:
Дали некој има Product Key за Microsoft Office system 2007 ? Ми бара 25 знаци за да можам да го активирам Ако некој знае, нека пише Фала однапред ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
За Вено!
Провери дали ти е уклучено File and Printer Sharing. Конфигурирај одново Home Networк. Изменето од којсумјас - 13.Јануари.2008 во 23:31 |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Првои очисти го комјутерот од вируси, адвариња, спајвариња и слични малициозни програмчиња.
Ако уште имаш проблеми, пробај со друго глувче на твојот компјутер, ако работи не ти е исправно твоето купи си ново. Ако и тоа не работи портот за глувче не ти е ОК, Купи си глувче со УСБ порт. |
|
![]() |
|
veno ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
imam problem so gluvceto povremeno koci ili pak voopsto ne raboti go nosev na drug komp. raboti sto da pravam mislam deka vo komp e rabota dali nekoj znae nesto povece pozdrav na site.
![]() Изменето од veno - 13.Јануари.2008 во 20:17 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |