![]() |
|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 55> |
Автор | ||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
за слики е фотошоп, Id Design, а за видое имаш повеке зависи и какви ефекти??
|
||
![]() |
||
markomk ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
|
hello. Да не знаете некоја програма за еффекти за слика или видео. Ако знаете некоја добра пишете не се страмете
![]() |
||
![]() |
||
naemnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
|
Jas ne sum koristel Joomla nikogash, ama kao sho vide sega, usero treba da go aktivirash.
Najverojatno na mailo sho si go dal ti pratile nekoja Email so link i treba na nego da kliknesh i so toa da ti se aktivira accountot. Proveri vidi....
A ko se registrirash pishe: Your account has been created and an activation link has been sent to the e-mail address you entered. Note that you must activate the account by clicking on the activation link when you get the e-mail before you can login. Изменето од naemnik - 04.Мај.2008 во 22:36 |
||
![]() |
||
ia111 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
Ke moze li nekoj dedalno da mi opise kako se pravi joomla sajt. Da mi kaze kade da go kacam preku ftp i kako potoa da se logiram vo nego i da si izdizajniram strana.
Jas napraviv user, go kaciv joomla vo mydomain.com/joomla potoa otidov vo www.joomla.org/administrator i go pisav userot koj sto go napraviv za da ja simnam joomla no mi vika ne postoi takov user. Ke ve molam koj sto znae da mi kaze i po moznost da mi opise po detalno zs sum pocetnik vo ovaa rabota blagodatam odnapred |
||
![]() |
||
macedonishe ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
sto ke mi pusi majkati?? |
||
Makedonija e na makedoncite!!!
|
||
![]() |
||
Saso91 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
|
nejadi gomna more predavnik sega ja smena a /.? ? ? seljak 1
|
||
![]() |
||
macedonishe ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
pa MAJKU I SESTRU ti jebem citaj sto pisuva BIVSA MAKEDONSKA REPUBLIKA GRCIJA SLEPEC !!!!!!!!!!!! |
||
|
||
![]() |
||
Saso91 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
|
a da ja smenish slikata?
majke ti ga nabijem
|
||
![]() |
||
appollo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
ne bi pravel recomendation na comodo firewall, mnogu pati ne se pravi uninstall sekoj eden program ima uste traces od nego vo oc.
|
||
![]() |
||
Petkovsky ![]() Сениор ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
|
Можно е да ти е до Windows-от, така да формат не би било лошо да си напраиш.
|
||
![]() |
||
|
stani duh ![]() |
||
|
||
![]() |
||
appollo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
mnogu je lesno da se reci formatce na oc, ali ne si storil nisto, problemot je still existing, ne ke mu pravis format na oc sekoja nedela/mesec.
|
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
Мора да си прави даунлоад и со 10 скреенсејвери он да бидат.. Нема шанси.... А да пробаш ти со некој даунлоад акселератор...Па ако и таму ти праи ист проблем, тогаш баце форматче на ос-от.
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
|
koga pravam download na program screen saver je on, posle nekoje vreme gledam kolku ima napraveno progres, nikakov. dali ima nacin kako da se pravi download so screen saver on.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |