IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 55>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 01:43
за слики е фотошоп, Id Design, а за видое имаш повеке зависи и какви ефекти??
Кон врв
markomk Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај markomk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 01:37
hello. Да не знаете некоја програма за еффекти за слика или видео. Ако знаете некоја добра пишете не се страмете голема%20насмевка
Кон врв
naemnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Ноември.2006
Поени: 658
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naemnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 22:31
Jas ne sum koristel Joomla nikogash, ama kao  sho vide sega, usero treba da go aktivirash.

Najverojatno na mailo sho si go dal ti pratile nekoja Email so link i treba na nego da kliknesh i so toa da ti se aktivira accountot.

Proveri vidi....

1. Create Account

You must create an account with a valid email address. Once registered, your account is created and an email is sent to your email address. This email will contain an account activation link.

2. Activate Account

To activate your account click on the activation link contained in the email.

A ko se registrirash pishe:
Your account has been created and an activation link has been sent to the e-mail address you entered. Note that you must activate the account by clicking on the activation link when you get the e-mail before you can login.

Изменето од naemnik - 04.Мај.2008 во 22:36
Кон врв
ia111 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Април.2008
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ia111 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 12:17
Ke moze li nekoj dedalno da mi opise kako se pravi joomla sajt. Da mi kaze kade da go kacam preku ftp i kako potoa da se logiram vo nego i da si izdizajniram strana.

Jas napraviv user, go kaciv joomla vo mydomain.com/joomla
potoa otidov vo www.joomla.org/administrator i go pisav userot koj sto go napraviv za da ja simnam joomla no mi vika ne postoi takov user.

Ke ve molam koj sto znae da mi kaze i po moznost da mi opise po detalno zs sum pocetnik vo ovaa rabota

blagodatam odnapred
Кон врв
macedonishe Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Април.2008
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macedonishe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 17:56
Originally posted by Saso91 Saso91 напиша:

nejadi gomna more predavnik sega ja smena a /.? ? ? seljak 1

sto ke mi pusi majkati??
Makedonija e na makedoncite!!!
Кон врв
Saso91 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2008
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Saso91 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 22:39
nejadi gomna more predavnik sega ja smena a /.? ? ?  seljak 1
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macedonishe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2008 во 20:30
Originally posted by Saso91 Saso91 напиша:

Originally posted by macedonishe macedonishe напиша:

prima bilo kakvo cd a bilo kakovo dvd ne saka ni da pomisli

a da ja smenish slikata?

majke ti ga nabijem

pa MAJKU I SESTRU ti jebem
citaj sto pisuva

BIVSA MAKEDONSKA REPUBLIKA GRCIJA

SLEPEC   !!!!!!!!!!!!
Кон врв
Saso91 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2008
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Saso91 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 01:48
Originally posted by macedonishe macedonishe напиша:

prima bilo kakvo cd
a bilo kakovo dvd ne saka ni da pomisli
a da ja smenish slikata?
 majke ti ga nabijem
Кон врв
appollo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Април.2008
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај appollo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 23:01
ne bi pravel recomendation na comodo firewall, mnogu pati ne se pravi uninstall sekoj eden program ima uste traces od nego vo oc.
Кон врв
Petkovsky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Petkovsky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 22:52
Можно е да ти е до Windows-от, така да формат не би било лошо да си напраиш.
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macedonishe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 22:49
Originally posted by Stiven Segal Stiven Segal напиша:

kako moze da gledam se a da ne me gledaat mene

stani duh
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај appollo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 22:40
mnogu je lesno da se reci formatce na oc, ali ne si storil nisto, problemot je still existing, ne ke mu pravis format na oc sekoja nedela/mesec.
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 12:27
Originally posted by appollo appollo напиша:

koga pravam download na program screen saver je on, posle nekoje vreme gledam kolku ima napraveno progres, nikakov. dali ima nacin kako da se pravi download so screen saver on.

Мора да си прави даунлоад и со 10 скреенсејвери он да бидат.. Нема шанси.... А да пробаш ти со некој даунлоад акселератор...Па ако и таму ти праи ист проблем, тогаш баце форматче на ос-от.
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај appollo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 10:08
koga pravam download na program screen saver je on, posle nekoje vreme gledam kolku ima napraveno progres, nikakov. dali ima nacin kako da se pravi download so screen saver on.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.