![]() |
|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 55> |
Автор | ||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
|
ejkj, ok, hahha si go rsiv problemot, kolku sum glupa
sum stavila kaj messengerot ima opcija ALWAYS ON TOP OK e, resseno!!!! |
||
![]() |
||
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
|
FALA MNOGU!!!1 navistina fala......bas si HAKER!!!
e sega iam nov problem, koga mi e uklucen Windows Live Messengerot i istovremeno mnogu drugi folderi mse otvoreni, e sega, neli site dole na toa linijata kaj START se naogaat i bilo koe od niv mozes da si uklucis so ednostavno klikanje na toj del od linijata.... e sega problemot e so ako uklucam MESSENGER i probam drugo neso da uklucam od dole, da go zgolemam da receme MUZIC folderot od dole, ne moze.....ali ako go MINIMIZIRAM, smalam Messengerot odma se pojavuva MUSIC folderot.....ova nastanuva samo koga ima Windows Live Messenger na ekranot........koga go nema nego, se si e OK |
||
![]() |
||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
|
|
||
![]() |
||
|
dada jasno mi e se, ova si goi simnav ....ova e toa cleaner so mi go dade.....ee use edno prasanje, dali trebna se da se stiklira i da se brise?
koe e od tie samo za adresite na explorerot? ili site da gi stikliram pa da idam na run clear? |
||
![]() |
||
|
Pa ti pusuva tamu Cleaner pa stikliraj gi site tamu potoa ti pisuva Analyze pa imas Run Cleaner e tamu stiskas i se ke ti izbrise so imas vo Run Cleaner neznam ja so tolku ti e tesko voa eve i slika da vidis kaj treba da stisnes
![]() Изменето од Dark HaCkeR - 15.Август.2008 во 20:22 |
||
![]() |
||
|
a h a, e vaka sega, go instalirav toa i kako sega vikas TOA SAMO KE TI GI IZBRISE? ne znam kako?
me iunteresira za Internet Explorer, za Mozila firefox znam kako e, za Explorerot mi e bitno da gi izbrisam adresite fala odnapred |
||
![]() |
||
|
mozes i preku mozilata ili IE da gi izbrises ama so CCleanerot e naj dobro CCleaner Pocekaj 5 sekundi i ke ti dade za download pozdrav ![]() ![]() ![]() Изменето од Dark HaCkeR - 15.Август.2008 во 12:30 |
||
![]() |
||
|
како да ги избрисам адресите со ги писувам горе на адреес барот или како и да се вика?
дали мозе и како да се избрисат сите адреси со сум ги барала? |
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
Еве овде ќе го адниш за на google http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl за на yahoo незнам |
||
![]() |
||
Sale_bt ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
|
Ve molam site iskusni vo pravenjeto forumi i izveduvanjeto
na prelistuva4ite:Google,Yahoo i dr. Momentalno imam zaglaveno na addnuvanjeto na url vo google.Ve molam nekoj da mi objasnite po 4ekori. ODGOVORETE CAO! |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|
позадинате са #F8F8FC и #F0F1F5
![]() |
||
![]() |
||
Darko_models ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
|
Pozadinata e bela. DALTONIST !
![]() |
||
Koga se saka,se se moze!!!
Samo treba da bides uporen. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |