![]() |
|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 55> |
Автор | |||
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Не Можам да инсталирам драјвери за звучната и мрезната картица кои се интегрирани на матичната плоча... Кога ќе го стартувам ЦД-то со драјверите ми вика: An installation support file could not be installed. The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect.
Ако можи да ми кажете до сто е проблемот... и како да го решам... Фала однапред... Тип на матична: Soltek SL-75FRN2-L |
|||
![]() |
|||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
||
Pa taka ke dojde falahje ja imam licenca za kaspersy 312 dena od 500 dena ja koristam i uste ne e na black list
![]() Изменето од Dark HaCkeR - 14.Септември.2008 во 19:43 |
|||
![]() |
|||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
||
Муабетот демек му беше да се исфали што имал ![]() |
|||
![]() |
|||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
||
|
|||
![]() |
|||
Emo19 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 5 |
||
->Advanced Archive Password Recovery 4.0 LICENCIRAN
*ovoj program avtomatski ja provaluva lozinkata zapisana vo RAR. format (dosta korisen ali SPOR) brka rabota vecerva go testiram :) -> LICENCA OD 306 DENA koja ne e na BLACK LIST za Kaspersky Internet Security 2009 SKYPE (zgordoni) |
|||
![]() |
|||
Inspekorat ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
||
Ili pak nekoj slicen program da e mi trebit za sliki da stavam i muzika vo pozadina da imat i nekoj efektcinja vrz slikite! FALA
![]() |
|||
![]() |
|||
Inspekorat ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
||
Ok cim nesmejs nemat problem.
A mojt nekoj da mi pomognit za Windows Movie Maker zs nemozam da vmetnam video, ko ke stam sliki nemozam da stegnam play i nemozam ni da memoriram!ustvari mi izlegvit da ne tupam mn Class not registered |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
||
Пуши му преку лична порака |
|||
![]() |
|||
||
Da e dozvoleno da zboruvam za takvi raboti bi ti pomognal odma ama ne smejam inace lesen plen e doctor spyware da se crackne so update ;) |
|||
![]() |
|||
||
Taka e brat ama kaj da go najdam??? ne go pisit na rapidshare koj program da go zemam? i imam uste prasanja:) kako da mu napram na doctor spyware update? stegam na smart update se e registriran i nemozit? ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Е па тоа значи дека тој фајл е заштитен со пасворд и дека треба да го знаеш пасвордот за да го отвориш или да си симниш некој рар кракер
![]() |
|||
![]() |
|||
||
POMOS:)
Dali nekoj znajt da mi kazit zs ko ke otvoram nekoj rar fajl mi pisit Entar password for the encrypted file??? znacit baram pomos za da go otvoram pls:) |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Побарај го на торент тука http://www.zamunda.net http://www.mininova.net |
|||
![]() |
|||
MaR ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
||
Imam edno prasanje da ne znae nekoj kako moze da go simnem Reason
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |