![]() |
|
Што можеме да направиме за Македонија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 34> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
..da si ja ucime novata istorija za Makedonija i da si molcime.
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Mnogu ubavo go razbrav tvojot post ,no moja greshka e shto jas go doziveav kako lichno ti da si dal podarok za izvrshenata intervencija i drago mi e shto nemash takvo iskustvo i ne treba da imash,nie vo zdravstvoto si primame soodveten nadomestok za nash*te obvrski. ![]() A shto se odnesuva na'' donaciite ''koi gi dobi Dr.Dokic od blagodaren pacient,a potoa istiot toj pacient go obelodeni dobrodushniot podarok mi e ponesvatlivo,zatoa shto istiot ne bil iznuden i ne go smetam za korupcija,iako jas sum lichno protiv bilo kakvi donacii i podaroci. Mi se dopagja tvojata krajna cel na ovie postovi i eve znaj deka imash poddrshka i od medicinskata fela,no istovremeno bi sakala da zastanam i vo redot na korisnicite na zdravstvenite uslugi.....taka poednostavno bi doshle do celta. ![]() |
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
Ne frlaj gjubre, ne mocaj naokolu denski ( no i vecerno vreme) i pak nesto si napravil za Makedonija. Ke bide Makedonija ekoloski pocista. ![]() |
||
![]() |
||
Diogen ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
|
Мислам дека погрешно го разбра постот. Никаде не спомнав дека јас сум бил на лекар и сум дал поклон. ![]() Поентата на мојот пост е да иницирам реакција, да најдеме начин да се искоренат вакви „навики“.... |
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
Најлошото нешто! Ако Македонците не излезат ќе излезат некои други и дури после ќе си направиме од готово-вересија! Изменето од Македон - 03.Септември.2009 во 23:18 |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
маката не прашува |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Ti na lekar odeshe ili na bakniraka? ![]() I chlenot pogore sam dal,pa potoa obvinil za korumpiranost i dal doprinos za blagodetite koi sega gi uziva doktorot. |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
празна рака никој не бакнува
![]() мене никој не ми побара ...... јавно ..........
самиот се понудив да ги “ почестам “ ..........
една “ розета “
![]() |
||
![]() |
||
|
Bi sakala da dadam eden demant na ovoj post. Prva i osnovna rabota...doktorot ne pobaral kafe od vas/nas za da si go dozvoli luksuzot koj ti go navede vo postov,toj zema plata za toa i netreba da gi pochituvame ''adetite'' nametnati od nash*te prethodnici. Drugo ,malku si kontradiktoren ....velish od blagodarnost nosish dvesta grama kafe,a posle pak od blagodarnost se rasfrlash so pcovki i go obvinuvash za korumpiranost ![]() Malku nelogichno,no ete kako za pochetok kon podobro utre i podobro zdravje,nie site mozeme da doprineseme neshto na ova pole..... nema kafe,nema pcovki....i toa e golem doprinos kon podobro utre ![]() |
||
![]() |
||
|
колку и да ги сакам , едно е факат ......
само од љубав не се живее
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ooo...vidi, vidi.
![]() ![]() a, vekje kazav ama da povtoram aj:...kako da glasam za nekoj...koga samo deklarativno (odnapred znaejki deka nema nishto da napravi od vetenoto) se jaki site koishto se kandidiraat...so edinstvena namera da si go obezbediatsvojot zivot za dve -tri nivni pokolenija... i...li pak, koga ke doznam za shto se i kako gi dobivaat parite "odrani" od mene...i drugite koi sepak imale vo niv doverba...i se ....izlazale! ![]() Изменето од Анастеа - 04.Септември.2009 во 10:21 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
|
mene mi povazno jas da se osekjam podobro...ako ne glasam!,...
Како може да се осеќаш ''подобро'', ако не веруваш на никого...???
Еве тогаш, активирај се ти, кажи што ќе направиш, и јас би гласала
за тебе ....!!!
![]() ..Но за критики сите не бидува, додека за нешто вистинско, ретко кој...!!! И кога ќе се најде некој од ретките, тој е навредуван омаловажуван до крајност....
....Сегашната влада го прави најдоброто што може за мојава и твоја земја....
![]() |
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
а што ќе правиш со два милиони народ... каде ќе ги носиш..??? ![]() Изменето од којсумјас - 03.Септември.2009 во 19:21 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |