![]() |
|
Домашни миленичиња |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 12> |
Автор | |
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Обожавам животни.....сите животни ги сакам
Дома си чувам сијамска мачка и се вика Марко, во двор си имам уште две мачиња се викаат Коле и Цаки и си имам и едно куче и се вика Фани ![]() |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Cestito i neka ti se zivi izdravi!
A na mekici ne vikas ![]() ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Сеага имам две папагалчиња.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Zhapche ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Mene mi umre morskoto prasence, jas imav dve. Sega dvajcata sme mnogu tazhni
![]() ![]() Изменето од Zhapche - 05.Декември.2007 во 18:50 |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Моето папагалче.
|
|
|
|
![]() |
|
пудлица и папагал.
|
|
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
ok zbunet sakam da mi prati bash da vidam
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Se smeat i sakaat da go kupat.
Na Mona i prativ snimka kako zbori, neka ti ja prati ako ne veruvas... |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
имам еден блесав мачор
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pa on zbori taka, go nauciv
|
|
![]() |
|
leleellelele pa nau4i go togash da zboruva papagalot |
|
![]() |
|
Papagal tigrica 4 godini go cuvam. Osven hrana za ptici obozava i lepce so pavlaka, burek i ajvar...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |