![]() |
|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 55> |
Автор | |
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Исто благодарност и до вас Дарк Хакер! |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
|
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Голема благодарност Петковски, го решив проблемот со вашето решение |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
|
Голема благодарност Петковски |
|
ВОЈНАТА Е МИР
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
нема лек...ни шанса за било што... те фатиле жив со нелиценцирана верзија на windows.. само ПРЕИНСТАЛАЦИЈА со претходно форматирање... и друг пат памет у глава.. исклучи windows update.... Изменето од којсумјас - 07.Ноември.2008 во 20:10 |
|
![]() |
|
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
probaj taka Petkovsky so ti kaza ako ne se snajdes probaj smeni go klucot eve ti kluc validen za XP V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J samo ke icezne po vnesuvahje na voj kluc
Изменето од Dark HaCkeR - 07.Ноември.2008 во 12:19 |
|
![]() |
|
Petkovsky ![]() Сениор ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Probaj system restore od nekoj datum pred instalacijata.
Ako ne pomaga ke treba da gi napravis slednive cekori: 1. Task Manager. 2. Iskluci go wgatray.exe. 3. Restart vo Safe Mode. 4. Izbrisi go WgaTray.exe od C:\Windows\System32. 5. Izbrisi go WgaTray.exe od C:\Windows/System32\dllcache. 6. Start > Run > regedit. 7. Idi do:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify 8. Izbrisi go folderot WgaLogon i site fajlovi vo nego 9. Restart. Ova vtorovo ima funkcionirano za mnogu ludje. Изменето од Petkovsky - 07.Ноември.2008 во 10:33 |
|
![]() |
|
Ве молам за помош.Имам инсталирано Windows XP Proffesional SP2,поради активното вклученост на надградбата и самиот систем се надградува кога е вклучен компјутерот(инаку сум на интернет приклучен)од вчера се инсталира програма од microsoft Genuine,и сега при секое вклучување ми бара легализација и десктопот го менува во црн,јас неможам да најдам деинсталација или решение.Се надевам за совет. Благодарен
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
|
![]() |
|
Petkovsky ![]() Сениор ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Malku poveke detali...koga ti se pojavi problemot? Rabotese li porano, nova li e karticata. Sto marka e karticata? Probaj na drug slot da ja ustekas. Ako si vest so biosot pobaraj hyper-threading i iskluci go. Ako ti e nova karticata prosto idi napravi im reklamacija i zameni ja :] |
|
![]() |
|
Simni si nekoj Disc Partitioner (acronis na primer) i razgledaj opcii. Imas stvari kako disc recovery, backup i slicno sto mozda ke ti se najdat pri raka.
Ako ne mozes da najdes taka resenie, nesto gadno si zaebal so NTSF tabelata najverovatno. Control Panel > Administrative Tools - od tuka format na D i furaj, drugo care ne znam :) |
|
![]() |
|
LSD ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 25 |
Na kompjuterot imam tv cartca ama imam problem se pojavuva: initial H/W fail neznam so da praam pomos!!!
Изменето од LSD - 26.Октомври.2008 во 14:05 |
|
![]() |
|
LSD ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 25 |
Ima eden problem so kompjuterot neznam so mu e.Ne stalno ama po nekogas mi se ukocuva ili koga ke mi se pojavi desctopot ili pred toa.I stalno pred da se ukoci zvucnicite mi suskaat.pozz
![]() Изменето од LSD - 25.Октомври.2008 во 13:15 |
|
![]() |
|
Gravedigger ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
А да напраеш дефрагмент да го зачисти малце, можда има нешто што ја попречува нормалната работа
![]() |
|
![]() |
|
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Mora da se formatira ... izgleda hdd na taa particija ima nesto osteteno naj ubavo format samo nemoj brz format obicen izberi taka ke najde dali ima bet sektori na taa particija
|
|
![]() |
|
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
не ми пишува така туку види сликата на следниот линк...
http://www.easeus.com/datarecoverywizard/images/raw-drive-recovery0.jpg само што кај мене се работи за Д Изменето од luckyboy - 18.Октомври.2008 во 16:17 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |