![]() |
|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 46> |
Автор | |||
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Инаку Маријачи е симпатична песна ![]() Изменето од fiks - 13.Јануари.2010 во 18:03 |
|||
Љубов и само љубов
|
|||
![]() |
|||
ВОЧКО ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
||
ПОКАНА ми се допаѓа |
|||
воопшто не е важно колку време се дружиш со некој....
важно е како се чувствуваш додека се дружите.... |
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
ooooooo.......imame novorodence......
aj neka ni e zivo i zdravo eve jas narecnica sum cujte i pocujte sega so kje vi kazam "vija mometo svetla idnina go ceka jali Romeo, jali Julija, nekoj garant kje zaseni a ako uste ednas go procitam ona - nasmevkite gi izgubivme, gi rastazivme, gi ogrdevme, - mozi kje recam nakaj Shekspir mava ![]() sala na strana....ne mi e drago za inspiracijata ama mi e drago za konstrukcijata |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Патеки Полека,доаѓаме до крајот
на зедничката патека.
Ќе остане недоодена
недоречена
недоплакана
Што е животот...хм...
некогаш,животот беше
твојата насмевка
нејзините очиња
неговото носе
твоето срце
твојот здив
Ќе останат зборови
грди,празни,невистинити
зборови изречени во лутина
во љубомора
во љубов
Насмевките ги изгубивме
на патеката која не води никаде
ги загушивме
ги здробивме
ги растаживме
ги огрдевме
Усните,меки,топли
некогаш насмеани
сега модри,испоганети
прегризани,
искривени во безгласен крик
Само очите,тие кукавици
сеуште слепо ги следат
твоите стапки
по пеплиштата низ патеката
која води секаде
само не до тебе
Opaa ! E ova se vika traj praj. Andjelina kriela do sega nesto sto trebala do sega na site da ni pokaze. ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Штом си го стаил јавно, треба да очекуваш и такви работи. Но не е така страшно штом не правиш пари од тоа, а кој прави ? Шо дека сум напишал ова или она, поише ќе ме ценат и сега сите женски ќе ми дадат ?
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
Ми се онади,
ми се рика, а празен јастук само со миризба твоја изветреана го гушкам и го онадувам, пу ј зк, срам да ми е, гледам, никој нема на јастукот му рипнав пак, да трпи он мора, ако ти не мораш и за тебе ќе плати и за оние сите што да ме трпат неќеа. Ке си одам у секси шоп ќе си купам се она што ми требаше многу одамна, а тебе, а вас, нека ве трпи некој друг, а знам ќе праша што да купи и он и они време кога ќе дојде за нетрпење ама да кажам нема, нека патат, нека се мачат, а ја надмоќно ке се смеам, оти пред време сватив и си знаев. Хахаха ! од кого е ова погодувате ![]() од што е многу збунет,го згрешил местото |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
наводно NiNa1:
Само некои чувства... Покажи ми како Да ја симнам тагата од моите очи Темнината која го покрива моето срце Насмевката што солзите ја кочат. Неможам Твојата кожа над мојата Мирисот на страста Прегратки од кои се растреперувам. Копнежот по повеќе И моето те сакам Стискајќи го со забите Зашто не смеам да го проговорам. Соништата во кои потонувам А твојот лик не го гледам Усните на кои се предавам Како воздух, не ги ни чувствувам. Постоиш, за мене нема крај Далечен си како оваа месечина Ладен како овој тврдоглав камен А јас копнеам, и умирам полека Hold me now, as I fall again I want you, love you That's all I can say Чекам Твојот прст над моите усни да исчезне Додека молчам потонувам Оваа љубов е надреална. Покажи ми како да те избришам од себе Секој дел од тебе навлезен во секоја пора Секој дел од мене кој те посакува бескрајно. --------------------------------------------------------------- Браво Нинче ![]() ![]() ...не е за Браво туку за УААААААААА, Засрами се Нина...и да се е подобра, од најдобрите краде...! ...не знам само што мислеше кога шеташе по туѓи блогови и правеше copy-paste и зошто воопшто ти е потребно сето ова...? Изменето од moira - 11.Ноември.2008 во 21:58 |
|||
![]() |
|||
darkangel ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
||
Благодарам за коментарите. Еве можам да забележам дека некој друг, во случајов Нина, си ги превземал заслугите за ова МОЕ дело, нема да искоментирам многу само ќе и кажам на цурицава Срам да ти е, можеше барем и да додадеш за кого е посветена нели, поготово затоа што тоа беа вистински, реални, искрени, посветени МОИ чувства!!! Изменето од darkangel - 11.Ноември.2008 во 02:02 |
|||
![]() |
|||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
||
гледала фотографии без лица |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Мајсторе...
![]() |
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
Мили невидени (хаику)
Фотографии од зборови мирисаат на тажни колачиња штотуку извадени од рерна. што ли правела домакинката па и загореле... |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
||
после треба да го менувам насловот ![]() |
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
eeeeeee....od tri reda moze samo usnite da si gi navlaznime
za da se napieme
barem tri strofi treba da napises
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
Колку среќни бевме баш тогаш
на мотор на Водно угоре, а сонце јасно светеше баш кога застанавме јакна под нас да постелам за да се сакаме и пресакаме. Од себе се дадовме и се наддававме кој повеќе ќе даде и се изнададовме. Станавме гушнато насмеани јакна си земавме и насмевка замрзната ни бидна јакна на гомна свежи сме послале, а бaш ич не сме знаеле, сепак страшно не беше и гушнати продолживме ама коса твоја чудно мирисаше и на неа трошки тазе висеа тогаш страшно бидна молкум заминавме како и ти, од живот мој тогашен. збунет ти си неверојатен одамна се немам олку многу смеено добро бе како ти текна ова со гомната ![]() Изменето од fiks - 06.Ноември.2008 во 18:09 |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |