![]() |
|
Идеално семејство? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Idealno?
![]() А зошто идеално? И што е идеално? Јас би сакала моите деца да имаат семејства како нашето, кога сме лути се караме, кога ни се весели се веселиме. А пари? не би сакала да имаат повеќе од колку што им е потребно за нормален живот. ![]() |
||
![]() |
||
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
|
Ne postoi
![]() |
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Моето семејство???
Не е едно од најсреќните но не е ни едно од најнесреќните. Но она што било не мора да биде пак и мојот стремеж е моите деца да имаат поразличен живот од мојот, без малку помалку нервози ![]() |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Ana Karenina
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
|
Нема идеални семејства. Но, затоа има среќни и несреќни семејства.
И потполно ја уважувам мислата на Толстој: СИТЕ СРЕЌНИ СЕМЕЈСТВА НАЛИКУВААТ ЕДНО НА ДРУГО; СЕКОЕ НЕСРЕЌНО СЕМЕЈСТВО Е НЕСРЕЌНО НА СВОЈ НАЧИН. |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
![]() |
||
emi$ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
|
vo sekoe semejstvo ima losi raboti no ne treba da gi pomtime samo niv kako sto nikoj ne e sovrsen taka i semejstvoto isto ne cvetaat sekade sekoj den ruzi mora da ima i karanici makar i za sitnica ama ima a idealnost ne postoi
![]() |
||
... only God can judge me ....
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
ne postoi.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
Има и добри и лоши семејства
|
||
![]() |
||
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
|
Sega e kasno,ostanuva samo da si gi poprae greskite,seto toa sto i nedostigalo da im go pruzi na nejzinite idni deca.
Samo taka moze da se nadohnade toa sto ni nedostigalo,barem jas taka ke pravam ![]() Изменето од MELANY - 16.Септември.2007 во 15:40 |
||
![]() |
||
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
velis rabotat po cel den......zasto za promena ne napravis fina vecera i da se obides da zapocnes da razgovaras so niv, ne e vazno za koja tema, barem da imate nekoja relaksirana atmosfera.....znam deka bi trebalo oni da pocnat da razgovaraat, ali ete ti prva pocni.....sega ne znam, mozebi ti si pocnala ama ne uspealo poradi x pricini, megutoa ne bi trebalo da se otkazes |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
malku naslovot na temata "idealno" ... malku strci ... mozebi ke bese podobro "realno" semejstvo ... kakvo vreme idi ... taka se nosi ... vo leto po kosula ... vo zima bunda ... taka i so decata ... koga bea mali ... problemi ... mali ni se decata ... sega koga porasnaa .. golemi deca ... golemi problemi ... otprilika maskite vaka razmisluvaat ... - se znam ... - tatkoto mi e od staroto kino ... ama kako vrvi vremeto ... - tatko mi ova vaka ke go napravese ili taka ... jas lichno pred godini ... rano nautro vo 5 casot ... pred da odam na rabota ... gi razbudiv majkami i tatkomi ... i mu rekov: - od denes ... ako sakam niz zidot da pominam ... sopka da ne mi stavaat ... a na tatkomi: - od denes jas ke bidam broj 1 ... a ti broj 2 !!! i taka go "turnav" od prestolot ... ama se blizi vremeto ... i mene ke me "turnat" ... daj Boze ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
Ех, сега птиците не се соодветен пример. Човекот има по комплексни чувства од птица. Животните се раководат од инстинкт.
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Pogledni gi pticite...zarem oni trcaat po svoite pilinja otkako ke naucat da letaat ?
|
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
Кое? Тоа што родителот не е заинтересиран да го запознае своето дете ? |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |