![]() |
|
Состојба на умот или нешто друго?!?!? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pr.dokolu tvojot najblizok resi da se samoubie,,ke mu go podadaes pistolot? |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
abe...znaes oti me imaat na nisan mi se zdosadi da cekam dva meseci da me odblokiraat
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Odenjeto vo krajnosti ne e produktivno za edno konstruktivno razmisluvanje...no sepak,koga me prasuvas ke ti odgovoram.. ZIVOTNIOT KRUG MOZE SAMO I SAMO DA GO SMENI TOJ STO E VO NEGO...ili...ne prevzemanjeto nisto koga se raboti za tugj zivot e samo najdobriot nacin da mu pomognes... DODEKA NESTOTO NE SE SKRSI NEMA DA ZNAES KAKO UBAVO BILO KOGA BILO CELO...ako ne vo ovoj zivot...vo zledniot ke bide podobro... VO PATOT NA EDNA DUSA NEMOZE NIKOJ DA VLIJAE...AMA BAS NIKOJ |
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13975 |
,,,,,, ![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
za zal...sekogas ucime...od...nasata...zelba...za...bolka
|
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Потполно точно.
И спомнатата жена во темава си го сменила животот... од оној кој го имала до тогаш во овој кој го има сега. И утре можеби повторно ќе го смени во нешто друго.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Друже Џошуа, сакаш да кажеш, да ја оставиме да продолжи со самоуништувањето и уништувањето на семејството и личностите околу неа? Ние бараме излез од ситуацијата, најлесно би ни било да избегаме од проблемот.. Но дотолку повеќе што личноста од која ете би сакале да се одвоиме не би ни дозволила..
Еве само ќе надополнам а претходно кажав. Мене не може да ме излаже дека е болна, ама пак затоа другите од кругот на семејството т.е само една личност и верува и ја сожалува, а таа друга личност е тесно поврзана со мене, па така да тоа индиректно и директно влијае на мене и на конекцијата со личноста што и верува и ја сожалува во лагите и глумењето на таканаречените болести... Е сега тука останува уште едно решение.. Според мене најлесно би било јас да се оттргнам од таму и да си го продолжам својот пат. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Потполно си во право.
Секој си го оди својот пат.
И таа жена си го оди својот.
Изменето од Messenger - 06.Октомври.2012 во 08:56 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
ако одејки по својот пат нанесува болка на останатите кои се околу неа ..а не го разбира тоа и го прави веќе по навика ...од зараза или било која причина која она секако ке си ја пронајде во нејзина корист......и ке најде оправдување за нејзините постапки.....би требало да не се остави сама....одвикнувањето од некоја зависност најчесто се заменува со друга....ако се остави сама да прнајде начин нема да пронајде подобар од овој..туку само ке навлезе подлабоко во проблеми кои ке се рефлектираат на сите околу неа.....и треба помош а не напуштање ... |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Треба да се помогне во увидот да види како ги афектира најблиските, но ултимативно останува до неа да си го избере својот пат во животот. Затоа патиштата понекогаш се вкрстуваат, а понекогаш и се разминуваат. |
|
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
borbata e licna i koga e destruktivna, ne izmacuvaj se sebesi
pobogat si so licno iskustvo, zatoa e tesna vrskata
![]() ps, nikogas ne sum go sakala toj fb!
|
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |