![]() |
|
Куќа на македонец во Герм.стана турист.атракција |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Декември.2009 во 23:13 |
Бидејки подфорумот е поврзан со патувања и туристички атракции, еве јас
ке пастирам нешто што порано требаше да го ставам, а го нема на форумов
![]() Интересен начин за промоција на Македонската држава. Охриѓанецот Борис Џепар, инаку скулптор кој живее во Германија, на кровот на својата фамилијарна куќа исцртал 17 метри долг крст, на кој стои 16-кракото сонце од Кутлеш. Рамнодушни на ова уметничко дело кое инаку е изработено со златна боја во прав, не останаа ниту германските медиуми. Германците неговата куќа ја посетуваат како туристичка атракција. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kolku sto pamtam , ova go imase nekade tuka, mozebi se uste e tuka.
![]() ![]() |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
ne znam druze
ne sum sigurna , posto mnogu temi se izbrisani, pa ne se znae , hmmm ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
koj e toj sto gordosta makedonska ke ja izbrise?
![]() ![]() |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
MaRgRini ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
bravo sekoja cest
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |