![]() |
|
Кој photo-editor мислите е најдобар??? |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Jovan.74 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Декември.2009 во 21:51 |
Еве јас гласав за Adobe PhotoShop. Јас брзо го научив и добро ми служи. Го имам CS4.
|
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
corelDRAW graphcs suitex3 toj e kolku fotoshop obemen a ne si go ni stavil!
![]() ![]() |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Photoshop го работам веќе 5 години активно :)
дел од работата ја има тука http://flixter.deviantart.com повеќето се фотографии средувани, и имам неколку успешни проекти ќе ги ставам овие дена. ![]() |
|
![]() |
|
Jovan.74 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
ја PhotoShop работам скоро 1 и пол година. неам праено некој професионални слики ама добро знам да работам на PS
|
|
![]() |
|
п.ц corelDRAW не е фото-едитор...
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Corel Draw = Adobe Illustrator |
|
![]() |
|
TheHacker ![]() Сениор ![]() ![]() I see you! Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Photoshop нормално
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
фотошоп
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |