![]() |
|
СМС Психо |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 18.Септември.2008 во 19:41 |
cesto lugjeto se zalat deka nekoj im zvoni na mobilen docna navecer ili go voznemiruva so neprijatni SMS poraki ili javuvanja i manijacenje po telefon. IMA LI ZAKON ZA ZASHTITA OD VAKVI PSIHICKI RASTROENI COVECINJA.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ќе се обратиш до мобилниот оператор, да ти ги следи јавувањата и смс пораки, заради вознемирувањеа, после тоа кај адвокат, и готово.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Eee treba da se vnimava na kogo se se dava brojot...prvo da se ispita psihata na licnosta i kakvi potrebi i emocii lezat pozadi takvoto negovo baranje na vasiot broj
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
eh, ama sepak ima mnooooogu psihicki rastrojstva po zemjava...
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Мислам дека вакви растројства има и по форумов, така да можам слободно да кажам дека има и ЛП Психо...
На некои гама зраците од мониторот во комбинација со алкохол сосем им ги докрајчиле невроните...
Заштита?
Незнам засега, би рекла индивидуална, секој да си пронајде свој “тертип“ за заштита....
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja pri pejd karticata si ja kupuvam na pazar i ako mi go doznaat brojot nekoi sto ne sakam da go doznaat, si odam na tezga i si kupuvam nova. 6 broja smeniv do sega i ne mi e tesko, baska vise i me znae i mi cuva asalen broj koga ke mu kazam
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Mnogu chesto se prasshuvam shto majka
mu trebashe na onoj shto da go izmislil mobilniot? Nemash raat ni vo WC... |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Зависи на кого го даваш бројот...Треба да се биде внимателен.
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Site se otpocetok vnimatelni i dobri zvezdicke, a potoa otkako nema da go dobijat ona sto alcno go posakuvaat se povampiruvaat i preogaat vo psihopatolosko manijacenje. Imeno, na nekoi poplaki na nekoi zenski clenovi od forumov kao u doverba deka nekoj na LP ( obicno se toa novi nikovi t.e. stari se krijat zad niv ) manijaci i i dosaga i deka e nenormalen, budala itn. ja velam napravi kopi paste od ona sto ke go napisam i prati mu go i da vidis dali ke ti dosaga, a ona se necka. Taka svakam deka na nekoi zenski clenovi sto demek imaat doverba vo mene pa mi se zalat toa im e poveke falba i deka pritaeno im godi namesto kako saka da prikaze deka i smeta i demek e uplasena. A ne oti ke napisam koj znae sto, ama toa e dobar stos za proverka koj obicno go odbivaat. ![]() PS. E sega sum go naebal, ke me iskubat kako kokoska ![]() Изменето од zbunet - 19.Септември.2008 во 13:41 |
|
![]() |
|
Тоа само е доказ колку всушност си омилен и популарен кај женскиот дел од публиката...обид да го привлечат твоето внимание... А ти кутар, каде попрво да стасаш, дали на блог, дали на збунетовата тема...а сакаш сите да не усреќиш...Те читаме овде од поети и учители, доктори и што не, и те зрзаме за ново и ново “штиво“...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Е сеа манијачки ќе те бакнам
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Леле темава буди лоши спомени...но за се има решение
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Pa 500 besplatni sms koi mora da se potrosat za edna nedela!Pa mora da si psiho za da uspees!
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |