![]() |
|
Web програмирање ( HTML, XML, Javasrcipt) |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | ||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
notepad - многу лек
|
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
Најнормално , ама ова батето овде шо пиши гарант врска нема што е тоа HTML, CSS да не зборваме за javascript и PHP |
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
Мразим PHP и грав
|
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
Neka ne zaboravi deka ke mora da ima i FlashXp za da moze da uploadira na sajtot.. sepak, ne e tesko da kreiras i hostiras sajt.. posle toj si bara update..
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
ZokiBoSS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
|
Notepad++
Незаменлив за HTML, JS, PHP и слично :) |
||
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
||
![]() |
||
Jovan.74 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
|
Web Builder 2010 го препорачувам на сите почетници ! |
||
![]() |
||
ZokiBoSS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
|
Notepad++ го препорачувам за напредни корисници. ;) |
||
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
||
![]() |
||
Jovan.74 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
|
![]() |
||
LD Pistolero a.k.a Demolero
|
||
![]() |
||
caldi33 ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 83 |
|
Zdravo na site ,
me intersira edno prasanje sakam da mi izrabotat web stranica samo ne znam za sto da se odlucam dali za wordpress dali za joomla dali za adobe cs5 dali moze da mi objasnite koj od ovie programi e najdobar i zasto stranata sakam da ja menuvam lesno i ednostavno odnapred vi blagodam mozete slobodno da mi pisete vo privatna poraka |
||
![]() |
||
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
|
alabalanica.....
krish mish ti zomish CS5 |
||
![]() |
||
NaumOT ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Dali nekoj mozi da mi kazi kako da postavam galerija na web sajt vo dreamweawer??? i eve bidejki go preporacuvate notepad ++ ili kako bese taka nekako da mi pratite link za smetnuvanje. Fala odnapred :D
|
||
![]() |
||
NaumOT ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Kako sho gledas ti pisale deka za pocetnici e web builder 2010 jas ne ja znam taa programa ama ete ti ja preporacuvam a inace jas rabotam vo adobe dreamweawer i si nemam problem osven so postavuvanjeto na galerija :S
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |