![]() |
|
Да даде Господ да имаш... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
551mb ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 24.Август.2007 во 01:25 |
СЕ А ДА НЕМАШ НИШТО,ИМА ЛИ ПОГОЛЕМО ЗЛО ИЛИ КЛЕТВА ЗА НЕКОЈ КОЈ Е ВЕРНИК?
![]() Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 17:23 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
toj shto ima se ,..ne moze da nema nishto,....tuku,...kletvata e prvo da imash,...pa da nemash,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
551mb ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
НЕНАЕ ВО ДАДЕНИОВ МОМЕНТ КОЈ Е ВО ПОНЕЗАВИДНА ПОЗИЦИЈА ОД ОВОЈ АСПЕКТ ДОКОЛКУ МИСЛЕМЕ НА ИСТИОТ КОНТЕКСТ-ДА?
![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
...се што посакуваш, и кога ќе го добиеш, будилникот да те разбуди за на работа
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
..pa da nemas???
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
se sto ke posakas! p.s.vnimavaj sto posakuvas!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Ima edno prasanje mnogu strasno: Dali sakas da ja imas celava planeta ? pod uslov: da bides sam |
|
![]() |
|
![]() |
|
Azrael ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
da imas 25 cm
|
|
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Ljubov
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
gospod ne ja dava ljubovta,...tuku si ja zasluzuvash,...ili ne,.
..kakov gospod,..shto go trpate vo se i ,...seshto?! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Azrael ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
pa gospod e VO SE I VO SITE
pa i vo tebe, ne se luti mache ...garant si opasna zenska ![]() |
|
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Gospod e kreatorot na ljubovta, ti ako ja odbies on pak ti ja nudi. pa za site sto ja istisnuvaat Gospod pak neka im ja dava na tacna |
|
![]() |
|
Da go trpame bilo kade duri i doma na masa go kanime koga rucame.
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
od koga kletvite i Gospod odat zaedno? ili podobro da prasam od koga vernicite se zanimavaat so kletvi? ili ....
kletvite se mnogu niska rabota |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |