![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() Испратена: 05.Јуни.2007 во 21:33 |
![]() NIGHT WOLVES MG MACEDONIA Announces:
Top surprice: Gratis Chopper for the lucky winner! http://www.nwmg.makedoniko.com/ Изменето од Boogie - 05.Јуни.2007 во 21:35 |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() |
epa povelete kaj mene vo komsii......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() |
Има ли место за спиење или примаш само женски а Лоу
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() |
ајде може и јас ќе поминам да се прошеткам со тетоважичките
![]() негоо не си пишал од коа е и кои таттоо студиа ке бидат?? ![]() ![]() ![]() ајде пиши а ако не ќе треба да се распрашуем у комшилук подоле ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
Па пишува 8 и 9 јуни а ке бидат 3 или четири студиа како и секоја година.Воедно бидејки еве за 5-6 мин. ке ми е роденден а ке немам време во текот на денот да го прославам ке ве поканам сите заедно да го прославиме на фестивалот каде што ке бидам јас со моето студио.
Навали народеееее ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() |
од колуу саат тоа прашав ај ке идам до saloon
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ајде ке гледам да дојдам малце е далечко а и имаме журче со Јоци у сабота ама ај ке видиме ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tonchie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
![]() |
Биќе весељеее :)
Лани беф болен и не можеф да ојдам, ама оваа година не пропуштам!
|
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
![]() |
|
![]() |
Добро беше журчето Ленин и Крле беа закон респекат зш ме реметеа кај сендвичите е ке видат убаво
![]() ![]() ![]() Стриптизот на Паркети леелелеее се воодушевувам на таков мушки потег ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Бендовите беа ок ствано гордос за македноска младина ![]() ![]() ![]() ![]() Ааааа мене што највеќе ме интересираше таттоо студијата ,хммм што да кажам пак пристрасност или не ама само едно работеше ![]() ![]() ![]() штета само за пс дури и мене ми падна жал ко рече дека ке си идеш ![]() ![]() ![]() ![]() Ајде да се надеваме за до година стварно да има боље журка и таттоо дефиле едно па и мотор без тетовиран тип не иде , се натажив што немаше малце како што викаа таттоо шоу. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ништо чекаме таттоо фест бар така кажаа ![]() Изменето од SeXY - 12.Јуни.2007 во 22:35 |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
![]() |
nesto ubavo nesekojdnevno.....super bese,...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Па да несекојдневно
![]() ![]() ако имате слики ставете ![]() Изменето од SeXY - 12.Јуни.2007 во 23:31 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
![]() |
Ееее еве ме и менеее.... за жал беф само на втората вечер. Моторот не ми се падна за некои си 400 карти, На Лу за 2 карти, ал судбина је тако хтелааа :)
Ојдоф највише за Паркети и беа ЉоЉ. Супер ко и увек. Ареа ме изненадија пријатно, за малку ќе ја смував таа убаата девојка со наочарите, ама ништо, пак попиф корпа. Инаку за прв пат на свирка со СексИ, баш е супер друштфо. Цело мое друштфо ја пофалија дека е дружељубива и фина и убава пред се, и добра и така натаму.... Буги... коа шетафме со СексИ кај тебе имаше гужва, ќе се запознаеме у живо некој следен пат. И видоф у живо Hayabusa. ОМГ |
|
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() |
Жал ми е што не бев
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() |
auuuuuu druze sorry tek sega gleam, inace ke imase mesto, no dali ke spiese toa e drugo..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
Ќе спиеше, и тоа какооо.... Лу, журкањето со тебе воопшто не е лесна активност, задоволството е големо исто така и периодот за рехабилитација после тоа :) |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |