![]() |
|
Фан клуб AS Roma |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
Русин ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 17.Мај.2007 во 14:32 |
Еве јас како навивач на Рома, да ја отворам темата за овој тим. Сите муабети за "римската волчица" тука.
http://www.asroma.it/ - официјалната страна на клубот http://asroma-addict.com/ - неофицијалната страна "за навивачи" на клубот |
|
http://asroma-addict.com/
|
|
![]() |
|
Русин ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Интер - Рома 2-1
РОМА ГО ОСВОИ КУПОТ НА ИТАЛИЈА!!!!! ШАМПИОНИ!!!!!!! ЧЕСТИТКИ И ЗА РОМА И ЗА НЕЈЗИНИТЕ НАВИВАЧИ!!!!!!! ТОТИ ГО КРЕНА ПЕХАРОТ СРЕДЕ МИЛАНО!!!!!! ФОРЦА РОМА!!!!!!!!!! РОМА ГО ОСВОИ КУПОТ НА ИТАЛИЈА!!!!!!!!!!! ЧЕСТИТКИ ЗА РОМА И ЗА НЕЈЗИНИТЕ НАВИВАЧИ!!!!!!!!! ШАМПИОНИ!!!!!!!!! ФОРЦА РОМА!!!!!!!! Изменето од Русин - 17.Мај.2007 во 19:43 |
|
http://asroma-addict.com/
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
После колку време Рома освојува некој трофеј???
![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
zlatko cernobil ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
abe rusin,sto napravi roma so mancester ?
|
|
A.Z.
|
|
![]() |
|
nina``` ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 51 |
7-1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
B_A_R_C_E_L_O_N_A--->> ZAKON
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
FT AC Milan [2 - 3] AS Roma
36' [0 - 1] J.A. Riise 75' [1 - 1] M. Ambrosini 79' [1 - 2] J. Menez 81' [2 - 2] M. Ambrosini 85' [2 - 3] F. Totti kaj ste navivaci na Roma ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() Рома клуб бил како да не,клуб на жими мајка
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
E ne Milan sto sekogas nasreka vo 90min gol davaa pogotovo toj Inzaghi sto dve cisti nema od fudbal...Milo mi e sto padna Milan poslednive 2-3 godini...
|
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Pa Roma e poveke klub otkolku Milan....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
koga ke osvoite tituli, koga ke imate so fakti da se pokazete ke vi simneme kapa...timot e soliden, ama da bideme realni( a ne pristrasni
![]() ![]() ![]() a denes najgolemi komplimenti dobiva golmanot, bravo i mu posakuvam vo idnina uste mnogu vakvi bleskavi partii...a deneska Roma bese celosno nadigrana,no imase mnogu poveke sportska sreka... ali za zal na krajot se gleda rezultatot, a ne sansite...sto znaci cestito navivaci na Roma...nie sme sportisti i go pocituvame protivnikot
![]() FORZZA MILAN...samo mi e krivo sto edna legenda na domasen teren ja isprativme so poraz
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Црно остај ти овде римјани дојди кај Росоњери муабет да попрајме за клубот НАЈГОЛЕМ НА СВЕТ МИЛАН
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Epa vidite ednas i Roma neka ima sreka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
sto e vazno vo koja minuta e golot? dali e prva ili e posledna...isto se vazat...se igra dodeka sviren sudijata...taka da cestito na roma, pobedivte
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Toa da ama pa deka vikas ima Roma sreka, ti vikam Milan kolku pati sreka imal
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |