![]() |
|
AVON! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne e losa
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
vesni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Ако сака некој да ја проба козметиката ( па после и да нарача нешто) може да дојде во просториите на АВОН, контактирајте ме на е-маил за повеке информации...
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
JAS SUM ZADOVOLNA OD PARFEMITE NA AVON I OD KREMITE,SMINKITE SE KATASTROFA!!!!!!!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Имам неколку сјаеви од Авон и ми се допаѓаат, ама повеќе ги користам лосионите за тело и такви работи
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Се што сум земала од авон ми се допаѓа....задоволна сум...
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
jas sum pretstavnik pa... se zivo imam od niv, mozam slobodno da otvoram tezga
![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
За ова се сложувам... декоративната козметика не чини! |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
најмногу од таму ми се допаѓа ...little black dress...
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
i mene ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
мене true glow од парфемите.....
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
today,tomorrow,always....najdobri mi se ,a i najmnogu traat.
|
|
![]() |
|
Месечина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 0 |
imam mn raboti od avon, no i oriflame ne go izostavam, mesam od se po nesto, vazno da me bendisa!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() |
|
![]() |
|
aha znam za koj mi zboris,ama go nemam probano...od probanite zadovolna sum od gorenavedeniot...od little black dress,pur blanca,percieve ne e los....
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |