![]() |
|
Цепени фармерки |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 10> |
Автор | |
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
roker go boli ovakvoto za moda.....
![]() |
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
i sto ako ne se bas se super farmekne kako sto kaza maja sega se nost izbledeni farmerki
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Многу сакам вакви фармерки ама неможам нигде да си најдам како за мене,
јебига, а сеа пошо се искочени од мода нигде ги нема.... А мене многу
ми е гајле што е у мода што не, си носам тоа што сакам и што ми е
удобно.... А многу ми е жал што немам такви фармерки....
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
рокенрол бејби нема што друго да се каже за тоа,и ја многу носам такви фармерки!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
Секако!!!!
|
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
![]() |
|
macenceto ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
APSOLUTELY YESS! ![]() Изменето од macenceto - 15.Декември.2007 во 13:19 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
SAKAM I NOSAM FARMERKI AMA NE CEPENI...ISKINATI...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Da,imam i nosam...izbledeni,i izrezani od butovite-do kolenata
na horinzontala.....vaka................> --------- --------- -------- -------- gi obozavam......... Изменето од mamma - 16.Декември.2007 во 11:40 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
vaka?
---------------- ------------------- ------------------- vaka??? ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
da be.....taka....
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ili vaka
------------------ ---------------------- -------------------------?????? ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
najtochno....vaka __________
__________ _______________ _____________ _______________ _________________ ![]() |
|
![]() |
|
aha
sega slikovito znaeme kako se cepeni ![]() |
|
|
|
![]() |
|
a da si kupis nekoi novi ne iskinati
jas iskinatite gi frlam ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |