![]() |
|
Капути, јакни, сакоа, мантили,бунди и слично |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 147> |
Автор | |
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 04.Октомври.2010 во 14:39 |
Какви зимски јакни, капути носите / сакате да купите? Каква боја е / би сакале да биде вашиот капут?
Дали секоја година купувате нови или ги носите истите повеќе години?
Дали мора да биде маркирано она што ќе го купите или не мора?
Ставајте слики од машки / женски капути, палта, мантили, бунди ...
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Зимска јакна моментално имам кратка, до колкови ми е, фина е, ми се погоди и планирам и годинава да си ја носам.
И марки не ми се приоритет во изборот на јакна. Инаку, сакам долги капути кај машки. Секси ми се. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Јас си се подновив минатата година непланирано со едно капутче и оваа година не сум со план да купувам нова јакна или капут. Инаку си имам од претходно и кратка кафеава јакна, ќе си менувам кратко - долго зависно од времето
![]() инаку капутчето ми е црно и при избор на јакна, капут преферирам црна, кафеава, сива или темно сина боја, иако морам да признаам дека лани гледав многу убави црвени капутчиња но ја мразам таа боја, ја избегнувам не сакам да се правам црвенкапа
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Секоја чест што можете да одолеете на модните трендови,кај мене поинаку функционираат работите,едноставно неможам а да не си подарам секоја сезона по еден нов капут,мантил или наметка.
Шаренила не сакам....сакам црна и бела боја,со јасни ,чисти линии и ненатрупани со детали. За да го разбијам ''црно-белиот свет'' ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() моjот само е црн. Изменето од pagane - 05.Октомври.2010 во 22:55 |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() и пак моjа...и пак ...само е црна. |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
мислам дека ќе пукнам за мантил..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
имаш мантил
![]() моментално барам некој сив,... со едноставен крој... премногу се иритирачки тие ГУЖВАНИТЕ.... ич не можам да ги сварам.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
тоа е палто, ја барам мантил ама долг. Купи ми маајкоо мантил... а гужваните се катастрофа у боја. Изменето од DarlinG - 05.Октомври.2010 во 22:48 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од sneska_v - 06.Октомври.2010 во 12:19 |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 147> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |