![]() |
|
Најинтересни постови и форумџии??? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Mushu ![]() Сениор ![]() ![]() ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 06.Август.2013 во 14:10 |
Волксваген... Легендарен е
![]() ![]() |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
значи Тиги ми е фаворит во последно време
![]() ![]() ![]() не ја пропуштам да ја читам и секогаш се смеам најмногу од нејзините постови... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Џошуа ... уште ден и ќе се врати човекот, пустош ќе ве направи на филозофија . . .
![]() ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
valentina-pp.
Постовите во љубов и се некако носалгични и така, фино се изразува, онака домаќински... Иако работа која ми остана во сеќавање е жолтата мачка кај нејзе у двор... што е нејзина роднина и што нејќе да ја брка. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Од посериозни форумџии и постови Месинџер (бидејќи сум релативно нов на форумов, на почеток имав сосема спротивно мислење за него од ова сега Од помладите Тиги, Џо, Фолксваген... за нив ќе искоментирам покрај останатите суперлативи, дека ми е мило што пишуваат кирилица... на младите светот останува...
![]() Брза, ... ми се допаѓа неговиот ....., оригинален стил!
![]() Интересни ми се и Бугарите на форумов посебно Пагане и Емил.
Од останатите МајВеј, Рената, Газела, Шатци, Анита, Замислена, ФБаба, Анакин, Гонзо...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
има нешто. |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Месинџер, Полар Беар(го нема во последно време) и Збунет исто така.
Нај хит-мејкерка ми е Благородна, и нема рамна
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
postovite na Glen...
![]() ![]() Изменето од ANITA11 - 04.Октомври.2010 во 23:42 |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
постовите на Кали...обожавам да ја читам
и Тиги...меланхолично-романтична фраерка
![]() ги има уште сигурно...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Da ja prosiram listata : Dzo, spiros, volkswagen, renatax,Bibi G, Forumska baba, MyWay, mamamd...ima uste , ama ne mi teknuva sega... Ke ima i tret del ![]() Изменето од KINGDAVID - 04.Октомври.2010 во 23:01 |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
valentina-pp
obozavam koga ja citam vo ljubov ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
..Ја обожавам Тиги .... во последно време е... и примерна
...и многу ..послушна .....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
arno velis, zamislena utre kje ima rabota...eve odnapred i se izvinuvam , neka gi izbrise nasite postovi...zamislena ima golemo srce i kje ni prosti . Pozdrav do nea ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ама... ама... пивото е добро за коските!
![]() оффтопик е ова мислам, а јас како примерна девојка ![]() Поготово ако се од мене. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |