![]() |
|
Првомајски празници |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 02.Мај.2010 во 21:52 |
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
еми важно ли е ? ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
koi prvomajski praznici ,...koga samo eden den vi e neraboten?!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Да се искажам пошто ќе ми остане не доискажано...
![]() Еден непознат дечко ми приоѓа онака и ме прашува: -Веруваш во љубов на прв поглед или да поминам по втор пат? Мисли ја од вчера сум, ма ги знам ја тие излитени финтици.. И му викам: -Помини уште еднаш.. ќе видиме. А другарка ми вика: -Види ма шо е сладок! Мене искрено, човекот ми беше одбивен со самата негова појава, говорот на телото... машка шмизла... кремац. И откога му кажав да помине по втор пат детево се насмеа, пошто беше со другари им вика нешто као, оваа малава... бла бла... Го заобиколи дрвото и се нацрта ко поканет пред мене и ми вика: -Сега? Добро е? Јас сум _____ -____ И онака започнавме некој бош муабет, што си, од кај си, кое одд. си... И така натаму... А тек кога требаше скара да се праи... ![]() Тоа “мужиштата“ земале дрва, наваму-натаму, паметни деца... ја напраиа некако, ма да се изгореа малце... малце поише. ![]() И ми вика другар ми... вие (женските) ќе праите салата, а ние машките скара.. а ја целата: МА НЕМА ШАНСИ! ![]() На крај они све тоа напраиа... ![]() Битно фино си поминав, се глупиравме што се глупиравме и си дојовме дома... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
браво на тие шо ојдоа некаде.
јас се договорав ама ме зафркна тој со превозот шо беше. убо бар парите ги зедовме другите шо бевме. ![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
абе ова мајов лошо му влијае на чупињава....
уф.... добар сум денес... ама вчера чудо некое, само од пиво ме фати а тек уште нешто да се напијав... ![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
бев у драчево..
у на другар ми куќата... абе тоа драчево како јамајка е ![]() сите слушаат боб марли , некоја чудна трева растат по ливадине... куќите се збијани... си дават чудни презимиња... арно де.. си ја зачурив фацата кога правев скара... после...горе на пеленица ![]() се полно...џубре насекаде... а кулминација беше онаа црнана... де сум бил симпатичен , де не сум бил... ![]() ![]() ![]() ај да не употребувам сексистички епитети ... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
морам:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Кај мене на викендица....
убавини и будалење... само едно пропуштив.... и мака ми е ептен.... |
|
![]() |
|
Онака само се шетавме у природа...
|
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
ич не ми празник денот...чистев, готвев, пазарував...и така...
ден ко ден. ![]() |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
ja nisam odavdeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pa, normalno!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Кај нас не се слави веќе Први мај ,21 години.Обичен ден си е.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |