![]() |
|
ПРИНЦИПИ |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | ||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 09.Август.2009 во 22:50 |
|
Dali imate principi, kolku se pridrzuvate do niv i kolku vlijaat na vasiot zivot...
|
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mora da i bidam prv
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
od princip imam mnogu principi.....
ete ne se banjam koga grmi ....iz principa karsi sogovornikot sekogas sedam od desna strana na negovoto srce....iz principa koga vleguvam vo more postepeno toa....iz principa sladoledot go grizam nego lizam...iz principa sekogas ja rabotam prvo najteskata rabota pa posle polesnata...iz principa..... i tooo.....sve se toa... zimi majka..... principi ![]() |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Хмммм.....принципи....
нешто како ритуал, можеби е и навика: кога ќе станам насабајле правам некои вежби, за после да бидам колку-толку во форма ![]() Или на пример кога легнувам навечер пред да заспијам секогаш слушам музика на мобилниот, и ми се случило да заспијам со слушалките и со пуштена музика, тивко нормално ..... |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
vo posledno vreme si pogaziv nekolku principi.....
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Sekoja vecer si stavam casa so voda do mene makar i da ne ja pijam.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Во право си црвче, ова се само ритуали кои ти станеле навика ![]() |
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Se veli, zhivot bez principi e kako brod bez kormilar.
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
imam i se pridrzuvam na niv najmnogu sto mozam
i koga ke dojdam vo nekoja bezizlezna situacija koga moram da gi pogazam mnogu mi e loso i sum nezadovolna od sebe
![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Normalno e seki covek da gi ima svojte principi i da se drzi na niv=Stiga da ne navreduva na okolnite okolo sebe.Jas licno imam samo eden princip i on e da bidem sekogas chesten spremo drugite i spremo mene.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
chovek bez principi e kako....mandja bez...sol...."blutkav" .
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Gavrilo Princip imal principi...i Tome od pivara...toa se mazi so principi
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Е ај кажи кога не сум била во право а? ![]() ![]() |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
во принцип, тоа што треба да го знам само јас го запишувам во главата
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |