![]() |
|
Мобилни Телефони (Прашања и Одговори) |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 04.Август.2015 во 13:53 |
Тука ја дежурен
![]() Ама ко пита не скита. ![]() Имено iphone4 за декодирање да не има низ Скопје со цена исплатлива ![]() Низ нетов еден куп софтвери испаднаа дека не се free. А во мобиларата кај Палма ми бараат 110,поефтина опција иако скапа ми е и таа најдов кај Борис Кидрич 80 евра. Ми ги препорачаа дечките спроти Скопјанка ама на одмор се периодов... Парадоксот е оти за тие пари веќе можеш и да го купиш половен ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Затоа требаше да си се вратам на LG-то.
Стисни копче џак на леџа ![]() Ова сега кинезов у регал за украс, а другиов си лапна 1500 па да видам до кога. |
|
![]() |
|
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Ги носиме по џебови се нагмечува телефонот и откажува сензорот,кај некој модели сензорите се поосетливи и тачот не функционира.
|
|
![]() |
|
Затоа и реков дека со песна тие пари ќе ги дадам на цела мака.
![]() Инаку на првиот Samsung galaxy mini,кој е и оргинал ми отиде флекс кабелот,и тоа не е скапо сигурно ќе го сменам. Но кога тој ми откажа земав китајски Samsung galaxy note 3. Е тој ми ја мати водата.После некој ден престана да реагира тачот ![]() Немав време во Москва ми кажаа се средувало за 20 евра со замена на некој сензор. Е тука не знам како ќе ме крстат и дали ќе ми се исплати да го правам. |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Zavisi od toa i kakov telefon imash.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Ако испадне таа цена со песна ќе го правам.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
мислам дека е 1500 со работна рака..
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Тоа секако од утре ќе видам,но мислев подготвен да отидам со каква секира ќе ме маваат.
![]() Благодарам ![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
прашај по мобиларите, на некои се менува само тачот....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Некој со искуство околу touch screen?
Реагира кога сака,најчесто ме игнорира. ![]() Дали цел дисплеј се менува или може полесно да се помине,со замена на некој сензори или што и да има? |
|
![]() |
|
zokkan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Ај некако го средив ова со ајфонот, требало
Settings -> General -> Network Enable 3G - OFF Cellular Data OFF Е сега, нов проблем :D Имам Nokia E72, и од време на време ми се јавува на екранот да изберам конекција за интернет, дали wi-fi или преку операторот. Ги избришав апликациите за кои сметав дека би можеле да го прават ова, меѓутоа пак од време на време се јавува истото. Ако имате некоја идеја од што би можело да е ова, слободно пишете :) |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Оф леле ![]() Ги немам бирано од јуни минатата година, сум ги заборавила
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
ONE 181
![]() VIP 1234 Изменето од Pica pica - 10.Март.2012 во 18:22 |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Не да им одиш...само да им се јавиш...
Пример Т mobile 070 122 One 1221 ги заборавив како беа...ќе се јавиш и ќе кажеш да ги ја деактивираат услугата интернет
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |