![]() |
|
Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 19> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 25.Март.2009 во 19:17 |
Колку аватарот, никот, потписот, постовите ви кажуваат за членот кој се крие зад нив ?
Напишете колку можете да кажете за некој конкретен член од форумот преку неговиот аватар, ник, потпис, постови... Значи една мала анализа ![]() Изменето од anastea - 06.Јуни.2009 во 10:32 |
|
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мона: па искрена,отворена личност,расположена за муабет
и весела ![]() и да додадам..........не се огласува никогаш без причина ![]() Изменето од anastea - 26.Март.2009 во 01:52 |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
avtorot na temava e:
preosetliv ,buntovnik,zaljuben komunikativen i me saka mene ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Mona src dobra tema
![]() samo za zal ovoj nad mene nema avatar ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
ovoj pod mene.....
![]() varvarin....ljubitel na zeni..... ![]() se odnesuva za nikot KONAN Изменето од KING35 - 25.Март.2009 во 19:27 |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
за овој на мене............
![]() ма не остава лесно да го превариш,се смета за главен и одговорен............. си знам ја по себе колку време требаше додека ме прифати ![]() Изменето од mrzla - 25.Март.2009 во 19:29 |
|
![]() |
|
Pear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1071 |
ubav avatar,najveojatno kako kralot
![]() Изменето од Pear - 25.Март.2009 во 19:30 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
за blueprayer : според аватарот, членката над мене би рекла дека е стабилна, храбра и дефинитивно војводка. Дружељубива е и мила, но ако си згазиш на живец - тешко тебе
![]() поздрав за неа ![]() Изменето од Mona Liza - 25.Март.2009 во 20:21 |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
se ispomesavme
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Pear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1071 |
blue vo tvojot avatar gledam hrabrost i odlucnost
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Мона, значи да не биде ова само игра, дали да важи само за членот над вас или по избор?
Проценката нека биде само според аватар, бидејќи веќе постои тема Форум и реалност, која се однесува токму на проценка на членовите но според повеќе елементи. ОК? ![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
блу е,..специфична девојка,..интересна особа во секој смисол на зборот
![]() ..дури да постирам јас двајца се наредиле.. ![]() Изменето од Командантица - 25.Март.2009 во 19:35 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
важи anastea ![]() ![]() Изменето од Mona Liza - 25.Март.2009 во 20:23 |
|
![]() |
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
kolku ste komplicirani..a onoj tobozniotKRAL nejke zeni znam hehhehhehe
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |