![]() |
|
Носите ли часовник? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 54> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
не плачи.... јас имам белег на ногата па ич не се секирам |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Pa da !!! Ama isklucivo stosen neobicen poveke porsetuvajki na ukrasna alka ..........i vo specijalni situacii da ne recam svecani brendiran pozlaten
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
ne na mob imam casovnik
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Porano pred da zemam mobilen ne mozev zivoto da go zamislam bez casovnik toj bese kako del od mojot zivot,a sega se naviknav na mobilniot i toa e toa.
![]() |
|
![]() |
|
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
vo sekoe vreme koristam rolexxxxxxx ili gucci
|
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
ne vo posledno vreme mnogu retko,zatoa sto imam na mobilen.
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Да,убав моден додаток е.
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
da, ne izleguvam bez casovnik...
se cuvstvuvam kako da sum"gola"ako ne nosam, kako nesto da nedostiga
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
MARIJA.MIHAIL ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
ufff...bez nego nemozam.....sekogas e na mojata raka...a marka...se znae Swatch!!! :)
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sum,izgubila..dva -tri
pa,sega ne nosam povekje... iskreno se odviknav.. ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....porano ne nosev....noo....sega nosam
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Jas bez casovnik sum totalno izgubena. Bez mobilen mozam ama bez saat tesko.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 02.Февруари.2011 во 17:07 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |