![]() |
|
Носите ли часовник? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 54> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Јануари.2009 во 01:58 |
Часовникот е за вас: моден детал, покажувач на времето, фетиш, глупост... бла-бла...
Какви часовници ви се допаѓаат?
Изменето од anastea - 03.Јануари.2009 во 02:13 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ЧАСОВНИК ...
НА ВРЕМЕТО НОСЕВ ... НЕ МОЖЕВ БЕЗ НЕГО ... МЕРАЧ НА ВРЕМЕТО Е МАЛКУ МОЖДА ЛОШ ИЗРАЗ... ПОКАЖУВАЧ НА ВРЕМЕТО МИ ПРЕТСТАВУВАШЕ ... НО СЕКАКО И МОДЕН ДЕТАЉ, ЗАШТО СЕКОГАШ БИРАВ ДА Е "COOL"... А ВО ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ГОДИНИ, ОТКАКО КОРИСТАМ МОБИЛЕН ТЕЛ. ЧАСОВНИКОТ ОСТАНА КАКО СПОМЕН ... |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
носам да....ellite бел кожен саат
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
....samo koga izleguvam ...
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
nosev na vremeto, duri i sveteshe sino
![]() vekje ne nosam, nemam potreba. mi se dopagja chasovnik na mashka raka ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Гледаш како сменив
![]() ![]() Јас имам пасија кон часовници, не како спрема моден детал, туку едноставно ми се неопходни... (без часовник сум како без компас
![]() Најмногу ги сакам со метално ременче, едноставни не наџиџани со разно-разни додатоци, и не премногу мали.
Последниот што го купив е Fossil ист како овој, само со црна позадина и пошироко ременче
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЈАС НАЈМНОГУ ЌЕ ГО ПАМТАМ ЧАСОВНИКОТ КОГА БЕВ ГИМНАЗИЈАЛКА
ВО МОДА БЕА ГОЛЕМИ АМА ГООЛЕЕМИИИ ШАРЕНИ, НАЏИЏАНИ, ОТКАЧЕНИ, ФЛУРОСЦЕНТНИ............... МОЈОТ БЕШЕ СО КАФЕАВО КОЖНО РЕМЕНЧЕ БРОЈКИТЕ СО РАЗНИ ФЛУРОСЦЕНТНИ БОИ РОЗЕВА, ЗЕЛЕНА, ЖОЛТА, ВИОЛЕТОВА, .... А 3, 6, 9 И 12 БЕА "EXTRA" ПОГОЛЕМИ ОД ОСТАНАТИТЕ БРОЈКИ МИСЛЕВ ДЕКА ИМАМ НАЈ "COOL" ЧАСОВНИК У ЦЕЛА ГИМНАЗИЈА ![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Eden sportski i eden poseben za na priemi.
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Hmmm mnogu retko samo koga izleguvam ama i ako mi tekne inace nemam navika da stavam casovnik na raka
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
не.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
od bit pazar za sto denari, cel e plastika i ima duri i digitron, go nosam samo koga nikoj ne me gleda, a toa e cesto
|
|
![]() |
|
SiReNaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
na mobilniot obicno gledam kolku e saat
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Два. Еден на лева рака и еден во срцето, за некогаш намерно да не знам “колку е часот“.
![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Planiram da si kupam eden, mnogu mi e merak da zanosam casovnik:)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |