![]() |
|
Можна ли е врска, со партнер - јавна фаца??? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 20.Јули.2009 во 14:44 |
Mozna e ama mora mnogu nervi i zatvarane na ochi
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Se soglasuvam, poznatite sakaat da ostanat vo centarot na vnimanieto celo vreme, takvi tipovi na lugje se, toa gi privlekuva. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
mislam deka ne.......javna faca ide pak so javna faca za da bide uspehot javen .......zatoa ziveat tie !!
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
финтата е во тоа што , славните луѓе не водат нормален живот , грото од нив не се нормални . Ајде реално да прајме муабет
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
zasto smetas "bezvezno"....dali toa znaci deka tie ne zasluzuvaat da najdat nekoj, da sakaat i da bidat sakani? i dali ti koga bi bil javna faca ne bi sakal da imas nekoj pored sebe? znam, sega ke kazes deka ti ne sakas da bides javna faca, ali ete da receme deka slucajno ke stanes(pretpostavka) |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
realnosta e malku poinakva od filmot Notting Hill , zivotot ne e romanticna komedija . zivotot e tragi komedija . Bezvezno e da odis so poznati licnosti , kao prvo gi preziram isforsiranite , bolni za slava , a kao vtoro i obozavatelkite na takvi bezvezni , zasto se bez fantazija . Rece naum eden bese slaven , drugite se made golo . Tose , vlado i karolina . Drugi ne znam . Drugite se motaat kolku bez veza , kako prdez v gajci , nikoj ne gi eebe 2 posto, osven klinki kao vas .
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
lea_l ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
ete ne mi teknalo na toa,
jas se cekam na nego :S sepak fala ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
не е битно јавна ли фаца е или не.....
битно е да ти се допаѓа,а ако и тој те симпатизира....... искористи си ја шансата и уживај но каков и да е .........може 2 мин во денот да одвои да ти се јави не е оправдување дека има обврски,сепак ако имате врска неможеш да чекаш да се слушнете само он кога сака |
|
![]() |
|
lea_l ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
tocnooo
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
ne gi citav komentarite prethodno...
za da ne vlijaat na mislata... site sme javni faci... samo nekoj e poveke poznat... nekoj pomalku... i vo sto e tuka problemot... javna faca... deeeeeee........... ![]() ![]() Изменето од којсумјас - 05.Ноември.2008 во 16:09 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
не би сакала да ме има по насловни и во жолт печат...така да до сеа не ми се десило да се „угледам„ во јавна фаца...поред толку НЕјавни
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ja ne bi mozela...Ljubomorna sum i posesivna ....... mnogu
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
batali, ne si komplicitaj zivot za dzabe.
![]() (ova e samo moe mislenje) ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |