![]() |
|
Значењето на плачењето |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 09.Септември.2008 во 12:30 |
Dali vi doslo da placete ili ste zaplakale za vreme na seks i zosto ?
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
lienjeto solzi bilo zdravo za - zdravjeto!
|
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Placenjeto ne mora sekogas da e od taga,nekogas e od nervoza,lutina,vozbuda ili srekja.
Jas razbiram na ubav koncert,poradi samata atmosfera,euforija,ubavata muzika koja mozebi i vi budi nekoi spomeni da se prolee po nekoja solza...ama histericnoto placenje i gubenje na svesta od strana na nekoi,za mene e kako neresena misterija ![]() Изменето од fragola - 09.Септември.2008 во 12:48 |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...od psiholoshki aspekt ke ja razgleduvame... ![]() |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Placenjeto nekogas e rezultat na emocijata TAGA.Dokolku sebe si dozvolite da ja custvuvate tagata,osobeno dokolku mozete da placete,ke otkriete deka vaseto srce se otvara vo pogolema merka i deka ste vo sostojba da pocuvstvuvate pogolema kolicina na ljubov.
Koga sme tazni ili placeme toa e znak deka nesto ni nedostasuva.... ![]() |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Placenjeto za vreme na sex e poradi silni emocii.....
![]() ![]() ahhhhhhh ljubov ![]() ![]() |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
Dobro e ako places za vreme na seksot,no ako places odposle...ne cini
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ako se prodolzi so vakvi "razgovori" i mislenja,
temava ke odi ili vo razno,..ili vo sex.... Ako ostane tuka ,poveke od pola postovi ke moram da izbrisham. Neznam kakva bila namerata na avtorot,no ova ne e toa... |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Па може некоја солзичка да падне од силни емоции...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
abe ako si zapkalal za vrme na seks treba nekoj mnogu jako da ti go opashi odzadi..drugo nema...a i ne znam i dali ova moze..nikoj ne mi go opashal....
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Центарот за среќа и оној за плачење се многу блиску еден до друг, па затоа имаме и солзи радосници...нели фикс? Може и од среќа да се заплаче, но не е исклучено ова и за кое ти зборуваш Патем, постои и една поговорка Post coitus animal triste ests. (Можеби згрешив во граматиката ама кој знае латински ќе ме разбере...)
Ете мама, овој наш форумски Конфучие-отварач на темава имал некоја замисла, кај него ништо не е бесмислено и драго ми е што не ја затвори...
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
да ова може да се случи, но причините можат да бидат различни. Едната е на пример(доколку се работи за девојката/жената да заплакала)дека жената или воопшто не сакал да учествува во сексот, или на некој начин се чуствува принудена на него, или пак изманипулирана во самиот чин на секс. Или пак се работи за неискажано незадоволство или револт од саматаврска или од односот на партнерот спрема неа. Друга причина да речеме, кога некое друго незадоволство го прикрива и сака да го реши или да се ослободи од менталниот/емотивниот притисок низ сексот, арно ама во сексот жената знае да биде и доста ранлива и тогаш во самиот чин да и пукнат зашштитните ѕидови и да почне низ солзи да се празни. Толку знам да кажам за ова. |
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Decata placat za da si go dobiat toa sto ke go naumat,
a vozrasnite placat deka se zalat (samite sebesi). |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |