IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Значењето на плачењето
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Значењето на плачењето

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Значењето на плачењето
    Испратена: 09.Септември.2008 во 12:30
Dali vi doslo da placete ili ste zaplakale za vreme na seks i zosto ?
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 12:39
Da ne trebase vo sex da ja stavis temava
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 12:40
lienjeto solzi bilo zdravo za - zdravjeto!
You live only ONCE!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 12:47
Placenjeto ne mora sekogas da e od taga,nekogas e od nervoza,lutina,vozbuda ili srekja.
Jas razbiram na ubav koncert,poradi samata atmosfera,euforija,ubavata muzika koja mozebi i vi budi nekoi spomeni da se prolee po nekoja solza...ama histericnoto placenje i gubenje na svesta od strana na nekoi,za mene e kako neresena misterija

Изменето од fragola - 09.Септември.2008 во 12:48
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 12:53
Originally posted by fragola fragola напиша:

Da ne trebase vo sex da ja stavis temava

...od psiholoshki aspekt ke ja razgleduvame...намигнување
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 00:52
Placenjeto nekogas e rezultat na emocijata TAGA.Dokolku sebe si dozvolite da ja custvuvate tagata,osobeno dokolku mozete da placete,ke otkriete deka vaseto srce se otvara vo pogolema merka i deka ste vo sostojba da pocuvstvuvate pogolema kolicina na ljubov.
Koga sme tazni ili placeme toa e znak deka nesto ni nedostasuva....роза
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 01:00
Placenjeto za vreme na sex e poradi silni emocii.....љубовљубов
ahhhhhhh ljubovљубовљубов
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 01:21
Dobro e ako places za vreme na seksot,no ako places odposle...ne cini
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 01:30
Ako se prodolzi so vakvi  "razgovori" i mislenja,
temava ke odi ili vo razno,..ili vo sex....
Ako ostane tuka ,poveke od pola postovi ke moram da izbrisham.
Neznam kakva bila namerata na avtorot,no ova ne e toa...

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 13:02
Па може некоја солзичка да падне од силни емоции...
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 13:09
abe ako si zapkalal za vrme na seks treba nekoj mnogu jako da ti go opashi odzadi..drugo nema...a i ne znam i dali ova moze..nikoj ne mi go opashal....
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 15:03

Центарот за среќа и оној за плачење се многу блиску еден до друг, па затоа имаме и солзи радосници...нели фикс? Може и од среќа да се заплаче, но не е исклучено ова и за кое ти зборувашгазење%20од%20смеење

Патем, постои и една поговорка Post coitus animal triste ests. (Можеби згрешив во граматиката ама кој знае латински ќе ме разбере...)

Ете мама, овој наш форумски Конфучие-отварач на темава имал некоја замисла, кај него ништо не е бесмислено и драго ми е што не ја затвори...големо%20гушкање
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 15:37
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Dali vi doslo da placete ili ste zaplakale za vreme na seks i zosto ?

да ова може да се случи, но причините можат да бидат различни.
Едната е на пример(доколку се работи за девојката/жената да заплакала)дека жената или воопшто не сакал да учествува во сексот, или на некој начин се чуствува принудена на него, или пак изманипулирана во самиот чин на секс. Или пак се работи за неискажано незадоволство или револт од саматаврска или од односот на партнерот спрема неа.
Друга причина да речеме, кога некое друго незадоволство го прикрива и сака да го реши или да се ослободи од менталниот/емотивниот притисок низ сексот, арно ама во сексот жената знае да биде и доста ранлива и тогаш во самиот чин да и пукнат зашштитните ѕидови и да почне низ солзи да се празни.
Толку знам да кажам за ова.
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2008 во 20:16
Decata placat za da si go dobiat toa sto ke go naumat,
a vozrasnite placat deka se zalat (samite sebesi).
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.