![]() |
|
Дали времето влијае на вашата состојба? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Автор | ||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 14.Август.2008 во 09:37 |
|
Dolgo vreme veke sum go zaprimetila ovoj "fenomen" kaj mene!
Posto ziveeam vo zemja vo koja vremeto sekojdnevno znae da se menuva imam primeteno deka vremeto ima golemo vlijanstvo na mojata "psihicka" sostojba.
Koga e soncevo i toplo se mi odi nekako lesno, pez problem, nasmejana sum, mislite mi se sredeni itn.
Koga e tmurno, dozdlivo i ladno se osekam isto kako i vremto, ne sum raspolozena, mislite mi setaat na sekade, "nesredeno" razmisluvam itn.
Kako e toa kaj vas?
Dali vremeto igra golema uloga kako se custvuvate?
|
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum sigurna,no mislam deka imashe nekade vakva tema...
Vremeto e krivo za se......ako ja ima vo ovoj podforum,ke prefrlam tamu postov Inaku.....da,....vlijae,...tochno znam koga ke se promeni,ili...poneraspolozena sum koga e tmurno,vrnezlivo.... Okolu ova,malku...znam deka vo severnite delovi od zemjinata topka,kade e pochesto oblachno,vrnezlivo i kade sonceto ne sveti kako kaj nas,ima zgolemen broj na samoubistva,shto e jak znak deka vremeto sepak deluva na psihata. Изменето од mamma - 14.Август.2008 во 12:14 |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Мразам сонце....
Сакам доооожжжжддддд........ |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Koga e soncevo i toplo se mi odi nekako lesno, pez problem, nasmejana sum, mislite mi se sredeni itn.
Koga e tmurno, dozdlivo i ladno se osekam isto kako i vremto, ne
sum raspolozena, mislite mi setaat na sekade, "nesredeno" razmisluvam
itn.
-------------------------------------------------------------------------------------------------- ...moj covek...moja lika i prilika... samo ke dodadam...koga e tmurno... da izleze mamba pred mene...i ne daj boze da ja kasnam... na lice mesto ke padne mrtva... ... cudno e shto koga vrne sneg ...gi nemam simptomite shto vazat za oblacno-vrnezlivo... Изменето од mamamd - 16.Август.2008 во 08:34 |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
dobro utro, meteopati na mene vremeto ne vlijae nikako, ama eden kup drugi raboti da na pr, dali denot kje mi trgne ili ne, zavisi od edna lp za dobro utro...nema da kazam od kogo, samo diskretno kje go poglednam |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Na mene vlijaat lugeto so koi doagam vo kontakt, a kako nemam golem izbor, denovite bas i ne mi se sjajni
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Sonceto go sakam zasto mi ja potemnuva kozata,veterot mi ja oblikuva frizurata,snegot ja podobruva cirkulacijata i na site im pravi crveni obravcinja,a dozdot osven toa sto osvezuva,so svojata romanticnost e vecna inspiracija za najubavite stihovi...
Koga sum srekjna i zadovolna...i kamenja od neboto da pagjaat nema da ja pocuvstvuvam bolkata ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
mamamd... koga paga sneg i na mene ne vlijeva, togas sum kako vo nekoja bajka, duri i dobro i prijatno se custvuvam, nekako koga ke cekoram po snegot i toj pod moite noze "krcka" kako da cekoram vo nekoja druga dimenzija
![]() |
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Скоро воопшто не... Во последно време сум максимално адаптибилен... ![]() |
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Ne mozam da podnesam veter .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... dozdot kako dozd ne...ama PRED DOZDOT
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ne mi vlijae bash...samo koga vrne mnogu imam kef za ucenje
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Zavisi so kogo si...na primer ako si so mamamd vo drustvo, bas ti e gajle kakvo e vremeto
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |