![]() |
|
Емисија со најлоша сценографија |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 07.Август.2008 во 10:42 |
Сигурно ќе речете дека најлошите се кај МТВ.
![]() Меѓутоа, секако дека и по другите телевизии има такви. Изменето од maestro13 - 20.Ноември.2008 во 16:32 |
|
![]() |
|
samir_sneijder ![]() Сениор ![]() ![]() Мадридиста Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
боите ена летото..... најлоши бои, најлоша сценографија
|
|
OooOooOoOOooПразно..ОооОоОоОоООоО
|
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Хахах, кога ќе ја видам емисијата со г-ѓа Ели ми доаѓа да пукнам од смеење
![]() |
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
boite na letoto i glasot na narodot mnogu prazno e studioto
|
|
faster then light :D
|
|
![]() |
|
Мене најужасни ми се поранешната на ТВ парламент (од бараката), куќен совет на сител, СИТЕ на МТВ 1 (на МТВ 2 дури и се подобри (!)), итн
|
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
На мене немисија со најлоша сценографија ми е Бумбар со Тања.Неа кога ке ја видам ми се превртуваат цревата и ми се повраќа..
|
|
![]() |
|
superboy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Добар човек Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Бумбар
|
|
Работата го краси човекот а мрзата го гнаси.
|
|
![]() |
|
Имам нов фаворит: Опуштено
![]() Исто така и Иселенички џубокс. Изменето од maestro13 - 20.Ноември.2008 во 16:34 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Бумбарот на сител
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
GRgirl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Poveketo emisii na MTV1 i MTM [:-&]
|
|
![]() |
|
non4ence ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
КАКО БЕШЕ ТЕКСТОТ АБЕ ЦЕЛО ВРЕМЕ МУ ПОМАГА КОЈ СТАСА СЕ ЈАВУВА ВРСКА НЕМААТ
|
|
NonEnCe :)
|
|
![]() |
|
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Не мора до толку да се однесуваме стереотипно кон студијата на МТВ. За разлика од студијата на „Гласот на народот„, „Иселенички џубокс„ или дебатите за 100 дена влада, имаат и некои добро средени како студиото за вести и она на „Ѕвон„.
Најлоши македонски студиа според мене се оние на „Бумбар„ и „Раноден„. Боите на ова второво студио ми се премногу студени, никако не делуваат расонувачки како што треба за една утринска програма. |
|
![]() |
|
Па се однесуваме стереотипно зошто истите парчиња сценографија ги користат за буквално секоја емисија. Вестите може им се добро средени, ама за Ѕвон не можам да се согласам. ![]() |
|
![]() |
|
bobi_93 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
kako bese tekstot na sitel
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |