![]() |
|
Рубикова Коцка |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
Antagonist ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 22.Мај.2008 во 09:07 |
Има ли такви што ја местат ??? (за членовите на овој форум )
![]() Изменето од Antagonist - 22.Мај.2008 во 09:17 |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не , се обидував , ама немам нерви
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
koga se pojavi,...jas ja mestev za pomalku od 20 sek.,.....ama ,sum zaboravil,...inache se mesti ,..kolku i da e "zbrkana" ,..so minimum 6-7 potega,...
a,se mesti i na toj nachin ,..prvo da ja rasklopish ,...pa ,...da ja sklopish,... ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Antagonist ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
min 6-7..... како ли ја најде таа бројка. ако збориме за минимум...тогаш тоа би било само едно вртење....(сериозно , па тоа значи минимум).... а како мислиш 20 сек си постигнл....а сега имаш заборавено... ако навистина си го постигнал тоа време , не верувам дека така лесно би заборавил |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
,...e,pa,...ne e toa vozenje tochak,...ili plivanje,..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne se nervirajte,...postojat 43.252.003.274.489.856.000
razlichni kombinacii za mestenje na kockata,edna sigurno ke vi uspee ![]() Inaku..svetskiot rekord go drzi holandjanecot Erik Akkersdijik koj ja sostavil kockata za 9,77 sekundi. Jas probav na nekolku pati za malku ke uspeev,da ne ja iskrshev od nervoza ![]() Изменето од mamma - 22.Мај.2008 во 23:51 |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Да,да...знам за ова и бројам.Сега сум до 886.462.119-та комбинација ![]() Максимум што сум составила биле 2 страни истовремено.Бев доста упорна во составувањето се до оној ден кога ми досади и ја баталив. И ден денес незнам каде е ![]() |
|
![]() |
|
a be,...vi kaza,...so nekolku vrtenja,...levo-desno,...nagore-nadole,...i site strani se ,...ednobojni,....nema tuka nishto strashno,....nikoj ne moze da ja sostavi ,...ako ne znae kako,..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
еднаш пробав,.... и наместив една страна,.... а другите беа каша,...... многу се нервирам на такви ,, работи ,, како Рубиковата коцка.....
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
hahahah 7 potega hahahhahaha ne be brat jas nikogs nemozev pobrzo od 10 minuti mozev togas mozam i sega 10 minuti ne sekundi ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
jas se macev 3 meseca .... i posle mi kazaa deka stranite bile vo razlicni boi.... JBG ... ja sum daltonist
![]() |
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
jas nikogas ne sum ja spoil!!!!!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
i ti si daltonist ????????????
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
ne be prijatel ...nego ednostavno ne mozam
sum probuival ama gabe
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |