|
Како да се надмине разводот??? |
Внеси реплика | страница <12345 18> |
Автор | |||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..........e so ovoj tvoj post me razocara naj iskreno..............a VIE zasto gi pravite tie deca.......??????I ZASTO PRAVITE OD BRAKOT PEKOL?????jas ne vikam deka site mazi se krivi za razvodite...........no poveketo od raspad na brakovite ste krivi VIE(mazite)..........koja zena bega od ubav zivot......
pa nikoj ne vi bara nesto sto ne e vozmozno be majstorce.......jas licno barav od nego samo malku poveke vnimanie,,razbiranje,,ljubov,,pocit..znaci sve vo granici na normalnoto..............a za dolzinata i sirocinata na patot koj sto treba da go izodam namesto niv????(ne bi razglabala)
Изменето од bibce - 27.Март.2008 во 10:20 |
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..........apce.....moram da ti odgovoram deka sve sto mozese da se napravi od moja strana napraviv.........ova trae veke 3 god..znaci ne e ova momentalna kriza......sme razgovarale na mnogu nacini....i ednostavno ne se naogame veke vo muabetite....ednostavno mi vika jas poveke ne te sakam.i sega jas sto treba da pravam.da go trpam da sedi tuka do mene....da misli na TAA drugata...da go peram peglam gotvam i gosti da mu precekuvam i da glumime srekno semejstvo.......a vo dusata znam deka ne e toa toa...........ne mora i da se razvedeme no mora da se RAZDELIME...toa go znam zatoa sto sekoe negovo prisustvo doma jas se tresam od nervoza i na kraj nervno ke se rastrojam......
|
|||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa daj nasmevka
i kazi VOZI MISHKO sekoj nov pat e priblizno takov ili mnogu podobar bitno e da se resi covekot da kaze VOZI MISHKO |
|||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ah be mikus.......znaes sto mnogu e lesno da se napise ili da se kaze na nekoj drug...ama mene mi e mnogu ama mnogu tesko...........jas znam deke sve sto doslo i ke pomine so tek na vreme ..........ama vo ovoj moment sega ne mi se smee,,ne mi se razgovara,, samo decata mi se svetla tocka i koga ke gi vidam niv nekako si davam sila deka moram da izdrzam zaradi niv............. Изменето од bibce - 27.Март.2008 во 11:12 |
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бибче, ај не ја врти водата...За да се роди едно дете, потребни се и татко и мајка...О каде ти таа идеја дека само на мајките се однесува тоа... Деца не се прават...Децата не се играчки,ниту предмети...Децата се зачнуваат... |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Originally posted by majstorce62Не знам дали мама и тато во овој случај ќе го изодат пеколот или децата...Мама и тато ќе се заборават со некој друг тато и некоја друга мама, а децата ќе останат со белег на отфрленост во душата до крајот на животот...[/QUOTE]ај сеа ај сеа,... каков белег,... мене што ми фали,... ни малце не сум ни отфрлена ни ништо,..... [/QUOTE] А кој рече, или помисли нешто за тебе, принцезо? „јЕДНА ЛАСТА НЕ ЧИНИ ПРОЛЕЧЕ!“ Изменето од majstorce62 - 27.Март.2008 во 11:27 |
|||
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Beleg??? kakov beleg? imas iskusvo so razvodi? si go dozivel samiot toa? Ne prasuvam za prijateli, rodnina ili luge koi gi poznavas, dali si go osetil TI toa na TVOJA koza???? Ne znaci deka sekoj razvod e los!!![/QUOTE] САКАШ ДА МЕ ОБВИНИШ ЗА НЕШТО? НЕ, ЗНАМ, НЕ СЕ ЧУВСТВУВАМ ВИНОВЕН ЗА РАСПАЃАЊРО НА НИТУ ЕДЕН БРАК... А ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ... Е ТОА Е ДРУГА ТЕМА... Изменето од majstorce62 - 27.Март.2008 во 11:31 |
|||
|
|||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бибче, ај не ја врти водата...За да се роди едно дете, потребни се и татко и мајка...О каде ти таа идеја дека само на мајките се однесува тоа... Деца не се прават...Децата не се играчки,ниту предмети...Децата се зачнуваат... [/QUOTE] .........ne ja vrtam vodata a i nemam namera.....jas negde napisav deka za da se zacne(napravi)edno dete potrebna e samo majkata??????mislam deka ne......zatoa-sto decata ne se igracki.......ne treba nitu da si igrame so niv....i da im go unistuvame detstvoto.....a toa koga ke porasne samoto ke svati zasto se slucilo toa......
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ДОБАР ДЕЛ ОД ПЕСНИТЕ ШТО ГИ САТАВИВ НА ВАША ПОЕЗИЈА НЕ СЕ НИШТО ДРУГО ТУКУ ПАТОКАЗИ ВО ЛАВОРИНТОТ НА ПЕКОЛОТ НА ОТФРЛЕНОСТА. НАМЕНЕТИ СЕ ЗА ЕДНО ПРЕКРАСНО ДЕТЕ, ПО НЕГОВО БАРАЊЕ, БИДЕЈЌИ СЕ ПАТОКАЗИ ОД ВЕЌЕ ИЗОДЕН ПАТ...
|
|||
|
|||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ok...........eve da recam deka pola od tvojot post .........go svativ????? i zaklucok........po tebe.........naj pametno e da se ostane vo brak za dobroto na decata za da ne se cuvstvuvaat otfrelni od okolinata taka?????i za da ne bidat obelezani......???? |
|||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da milo ne zdabe vikat srbite moja muka jebe svaciju muku |
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
РЕКОВ КАКО СЕКОЈ НАЈДОБРО СИ ГО ПОЗНАВА СОПСТВЕНИОТ ПЕКОЛ И СОПСТВЕНИТЕ СИЛИ ДА ИЗДРЖИ ВО НЕГО...СЕ Е РЕЛАТИВНО... |
|||
|
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
САКАШ ДА МЕ ОБВИНИШ ЗА НЕШТО? НЕ, ЗНАМ, НЕ СЕ ЧУВСТВУВАМ ВИНОВЕН ЗА РАСПАЃАЊРО НА НИТУ ЕДЕН БРАК... А ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ... Е ТОА Е ДРУГА ТЕМА...[/QUOTE] Majstorce, za nisto ne sakam da te obvinam, kako prvo ne te poznavam licno, kako vtoro vo mojot post ni ednas ne rekov deka si ti kriv za nesto... samo prasav dali si bil vo takva situacija, bilo kako dete, bilo kako roditel, posto velis za cel zivot ostanuva beleg... isto kako biserna i jas sum osoba so razvedeni roditeli, i mozam da ti recam deka ne nosam vo sebe nikakov beleg!!! I moram da recam deka sum dosta stabilna vo zivotot, i ako roditelite mi se razvedeni, deka dosta sum postignala, i znam da pruzam i da primam ljubov... ne nosam nikakvi"posledici" od razvodot na moite roditeli!!! |
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a VIE zasto gi pravite tie deca.......??????
БИБЧЕ, ЕВЕ КАЈ НАПИША.... |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |